DU OCH JAG

Anton, om det ändå gick och beskriva mina känslor för dig med ord.
Jag har försökt men det går verkligen inte.
Du är personen som får mig att orka, som får mig att le,
 han som jag kan vara mig själv med.   
Jag är lycklig med dig älskling! ♥ 



395 dagar tillsammans & flera blir det.
Jag älskar dig Anton Strömberg.

. . . FAKE

Dålig uppdatering, jag vet. Men har inte riktigt haft tid för att skriva. Fredagen spenderades med Matilda Lina och Amanda. Jättetrevligt hade vi, & lagade 3 rätters och så. I lördags vaknade man upp hos Amanda och sedan blev det julmarknad med henne, hittade däremot inget. Sedan va jag med Anton&sn åkte vi till Macke T & där va typ 5 andra från klassen så spela vi spel och sånt, mycket trevligt! Igår hände inget speciellt, älskling och jag var ute i snön och så, hihi mysigt :)
Idag hände det inget speciellt i skolan. När jag kom hem från skolan började jag plugga på engelskan som jag fortfarande inte kan. Skulle plugga på tyska provet som är på torsdag med.. Fårse hur det blir med det. Ska nämligen försöka hinna med att städa rummet med, & kolla på Böda kl:20.
Saknar min Anton som är Stickholm. I love you boy ♥

HOME

Kom precis hem från föreläsningen. Fyfan va tråkigt det va. Satt stilla på en stol i drygt 2 timmar, och lyssande på saker man redan visste... Ska packa tills imon nu, och sen prata i tele med älskling, sen duscha. Jag saknar min Anton! ♥

BACK TO SCHOOL

Hallå hallå, idag i skolan hände inget speciellt typ. På rasterna spelade vi wii mario cart (?) eller något sånt. Andreas sög verkligen :D Gud va skönt det är att sluta vid 2 på torsdagar! Då har man typ en hel dag på sig att fixa saker man inte hunnit med annars! Älskar verkligen att snön har kommit, det lyser upp lixom, så himla fint! Snart ska jag till pizzerian & käka med Tilda Amanda och Lina och sedan bege mig till skolan på föreläsning, från 19.00-20.30. Hoppas de blir kul så att man inte somnar.... Kram ♥


               
                                                     Mina älsklingar !

I LOVE SNOW

Nu sitter jag här vid datorn hos älskling. Vi var nyss ute och gick i snön & kastade snöbollar. Han fick aldrig ner mig, förutom en gång :rolleyes: Vi ska väl kolla på tv eller något nu och tar sedan 22.20 bussen hem. Imon efter skolan blir det att käka pizza med Amanda Tilda & Lina (kanske fler?) medans våra föräldrar är på föräldramöte sedan vid 7(?) blir det att pallra sig till skolan för att kolla när Thomas Fröhler håller en föreläsning om gymnasiesak. Aa nu ska vi kolla tv eller något. Puss ♥

SKOLAN

Tja, sitter i skolan. För någon timme sen hade vi HK-provet och det kändes väl ganska bra. Nyss fick vi reda på svenska uppsatsterna, och jag är mer än nöjd!
Just nu har vi Media, och här sitter Lina och jag och fixar hennes nya blogg ;)
Oj, nu slutade vi visst. Men iallafalll, ska ta bussen till stan som går om typ 10 minuter, så får skynda mig.
Ha de bra ♥

PLUGGPLUGGPLUGG

Halloj, skolan idag va rätt så skoj, den gick till & med snabbt. Fick tillbaka matteprovet med, och är nöjd över resultatet :) Vid 4 hade jag utvecklingssamtal med, satte inga nya mål.. Åkte sedan hem och åt pannkakor,hehe.
Nyss satt jag och pluggade på HK provet som är imon, men kom på att jag inte fattade en sak så gik upp och sökte på google :thumbupp:
Aja, nu ska jag gå ner och fortsätta med mina nya kunskaper. See ya! ♥

  

         
                       (Världenstråkigaste&dummastebokenligtmig)

22 NOVEMBER

Idag hände det inte speciellt mycket i skolan, fick tillbaka Ekonomiprovet och jag är inte nöjd med resultatet. Sen sista lektionen hade vi matteprov, och det gick väl som de gick, hehe... :rolleyes:
När jag kom hem käkade jag och sen pluggade jag på engelskan & kollade igenom HKn. Kan inget av de, får hoppas att de går bra. Sen åkte mamma jag & jonna och handlade, fyfan va kul de va. Skämdes förfan ihjäl över Jonnas skratt ;)



" I don´t wanna run away, but I can´t take it, I don´t understand."

DÅLIG UPPDATERING

Hejhej! I fredags va jag ledig och det firades med att gå på stan med Amanda bästavän. Köpte julklappar till mamma& pappa, Tilda, Amanda & Anton och där rök ca 800 kronor.. + en mascara till mig.:rolleyes: En helt underbar dag på stan, tack Amanda♥
Vid 3 gick jag till Stagg och väntade på att Anton slutade och sen så gick vi och käkade pizza. De va inte så jättegott, men jag var sjukt hungrig så. Sedan gick vi hem till Anton och då kom jag på att julklappen jag köpt till han, hade han redan, så hans mamma skjussade oss in till stan så att jag kunde lämna tillbaka den och sedan tog vi bussen hem till mig. Vi kollade på IDOL. Det var rätt att Andreas åkte ut! Fatta vad jag skrek av lycka när dom sa hans namn!

Igår hände det väl inget speciellt, på kvällen kom grannarna över på en fika och på kvällen åkte anton, jag & syrran till affären. Sedan satt vi 3 och kollade på Heartbreak Hotell och Amadegon lr något sånt, på tvn. Den sista var jätte spännande!Idag åkte hanton hem 13.40 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Käkat och kollat lite i matteboken.. Ska snart duscha och förhoppningsvis till Amanda? Aja ha de bra!♥

Jay sjöng så sjukt bra i fredags, här har ni han igen :D

GRYM GRABB

HAHAAH, KOLLA HELA. SJUKT GRYM...

18 NOVEMBER

Hallå! Idag vaknade jag vid 7 som vanligt. Hade massa tråkiga lektioner i skolan, + att vi inte slutade vid 13.50 som vanligt idag, utan vid 18.00 för att det var "Skolans dag". Men som tack för det är vi lediga hela dagen imorgon!
Så det blir stan med Amanda redan vid 10 och senare blir det att vara med min älskling. Jag ska kolla lite på julklappar och sånt, fårse om jag hittar något. Nya pengar på kontot imon med, det gillas mycket! :thumbup:

Nä, nu ska jag gå ner till mitt rum och packa väskan till Anton imon, ska sova där. Har även ont i huvudet, hoppas att det går över så man inte behöver gå och lägga sig tidigt när man väl är ledig lixom.
Aja, nu ska jag gå, chao!♥
 

                                    

NOT MY DAY

Mycket text, men värt att läsa...
Okej, denna dagen har varit ett rent helvete. Åkte till skolan som vanligt, sen tog jag 9 bussen in till stan. Men medans jag väntade på bussen började en gammal senil tant prata med mig och fråga massa frågor. Skit jobbig va hon! Sen satt jag och väntade på att få köra och kom typ 40 minuter förtidigt så där satt jag ett tag och bara glodde. Sen när vi väl skulle börja köra hade dom bytt ut mopeden och den var seriöst dum i huvudet! Blev så galet arg. Sen va det en annan lärare och han förklarade knappt vart jag skulle svänga eller något. Vi kom inte alls överens och glömde att kolla "döda vinklen" för många gånger. Så ska köra igen på torsdag nästa vecka. När vi klivit av mopederna igen blev jag så arg på mig själv och helt plötsligt så började jag få tårar i ögonen, wtf? :o
Pinsamt men kunde inte hejda mig.. Efter jag kört gick jag till McDonalds och skulle äta, beställde Big Mac & Co men åt bara pommesen och några bett av hamburgaren. 2 klunkar av colan. Hade inte lust till någonting.
Sen gick jag mot bussen och så fick jag vänta på den i kylan i typ 20 minuter. Väl framme vid skolan (13.00) så hade resten av klassen HK. Så jag gick dit och hoppade in i Koffe & Eriks grupp. Glömde att ta på mig förkläde och att sätta upp håret. Ulla blev inte glad.. Och pannkakorna fick ingen färg hur jag än försökte och sen när vi skulle stoppa dom+ost i ugnen så hade ingen av oss satt på ugnen? Och det var typ 10 minuter kvar tills vi slutade.:mad: Lyckat (y) När vi väl satt oss för att äta hann jag inte mer än att ta 2 tuggor på maten och sen tappade jag båda besticken på golvet... Förvånad? Ne inte precis. Blev skitsur och gav typ upp. Svenskan klarade jag mig faktiskt helt utan fel ifrån. Hade sedan Media och sen slutade vi.

När jag kom hem bestämde anton och jag oss för att han skulle komma hit. Men så typ körde bussen bara förbi honom och hans föräldrar orkade inte köra honom. Och då ville jag verkligen bara lägga mig ner och inte vakna. Heheh va så sjukt körd och trött på dagen. Sen när jag väl samlat mig och skulle börja plugga, stoppade jag in ett tuggumi och bet mig i tungan nästan med en gång så det började blöda. Slutade efter typ 20 minuter. Efter 30 minuter skulle mamma och jag fika på peppakakor & kaffe. Först doppade jag en pepparkaka i kaffet och så när jag skulle ta in den i munnen gick halva av och landade på byxorna. Blev en fin fläck. Sen när jag skulle dricka missade jag munnen och hällde 1/3 på koftan.

Sen skjussade Antons pappa honom iallafall och jag blev jätteglad när han kom! Vi pluggade lite och pratade och så. Gud va jag har saknat honom!
Han tog halv nio bussen hem och när han åkt satte jag mig här.
Kan nästan provet nu med, känns bra! Nu ska jag ner och duscha och sen slänga mig i sängen! Hoppas provet går bra imon, önska mig lycka till?

Kram Ebba ♥

16 NOVEMBER

Idag när jag vaknade berättade mamma att kattens ägare hört av sig och att hon skulle hämta den vid 8. Det var ju bra men kommer ändå att sakna den :(  Men iallafall orkade jag ine sminka mig idag så tog bara på mig och borstade tänderna och sedan gick jag till bussen. Gud va kallt det är ute! Första lektionen hade vi engelska sen kemi mentors-tid matte lunch idrott(handboll) tyska & bild. Stod i mål på handbollen, släppte faktiskt bara in några mål :o  På bilden håller vi på med popkonst och så skulle vi skriva ut en bild på en kändis och sen förstora bilden och måla den i starkare färger, och jag valde en bild på Lady Gaga. Fråga mig inte varför?
Efter bilden tog jag bussen hem. Väl hemma åt jag Billys panpizza. Det är verkligen inte gott längre.. Pluggat hela eftermiddagen/kvällen på ekonomin och hemkunskapen. Även listat ut att vi har 6 prov de 3 närmsta veckorna. Inte kul direkt! Tilda va sjuk idag med, krya på dig gumman!
Efter detta hjälpte jag och min lillasyster åt att måla varadras naglar. Hennes blev mycket bättre eftersom jag målar bäst av oss ;)

Nu sitter jag här, jättetrött. Ska gå ner och fixa mig för sängen. Imon ska jag ta bussen till skolan vid 8 och sen ta bussen vid 9 till stan och sedan halv 1 bussen tillbaka till skolan, för ska övningsköra moppe vid halv 11. Kul att man precis hinner tillbaka till hemkunskapen -.-

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imon!
Kram Ebba ♥

GOODNIGHT

Efter att ha varit ute på en promenad med mamsen blev det tillbaka till läxan igen. Engelska glosorna gick faktiskt föhållandesvis bra! Vid 8 blev det att traska ner i källaren och kolla på "Böda Camping" på kanal 5. Visst finns det folk som inte har alla hästar hemma? Hehe efter tv gick jag upp igen och ringde till älskling och så bpratade vi i ca 30 minuter. Jag saknar honom! Gick sedan upp och satte mig här. Ska gå ner och borsta tänderna nu och göra mig redo för sängen. Hoppas man kan sova bara, har ju en ny liten krabat i huset som går runt och spinner hela tiden. Hoppas ägaren hör av sig snart, så att man inte blir fäst vid honom!
Aye, nu är det sov-time.
Godnatt ♥

NOT FUN AT ALL

Hallå, tänkte bara skriva ett inlägg lite snabbt.
När jag kom hem idag började jag plugga dirket på Samhälle/ekonomi provet.
Nu ska jag och mamma gå ut och gå en runda och sätta upp en lapp vid affären.
I Lördags kom det nämligen en kattunge till oss som verka tro att han/hon bor här?
Gulligt men ledsamt :/
Aja, vi ska gå nu.
Skriver senare

Kram Ebbbaa ♥

14 NOVEMBER


Igår blev det gymnasiemässan. Var på Stagg, Kagg & Jenny.
Det blev snarare med förvirrat än att jag blev säkrare på va jag ska välja.
Blir antingen:
Stagg-Ekonomi/Jurist
Stagg-Media, kommunikation och information
Jenny-Estetisk Media
Vart ska resten gå?

Vid halv 5 åkte älskling&jag och hans familj till hans mormor&morfar:)
Första gången jag åt gås, och det var jättegott!

Idag väckte Anton mig vid 11.00 och så åt vi frukost - Rostat bröd och O´boy. MUMS!
Nu sitter vi här och lyssnar på jullåtar. Jag älskar verkligen julen!
Bara 1 månad & 11 dagar kvar till jul!

Här är en av mina favoritjullåtar - Låt julen förkunna - Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo



Puss Ebba ♥

FREDAGSMYS


Idag vaknade jag av att min lillasyster väkte mig, hade visst tryckt av väckarklockan (a)
Jag var trött kan man säga. Tog bussen till skolan och kom dit typ 08.10.
På schemat stod fysik, biologi, engelska, SO lunch tyska.
Rätt chill dag ändå, men vi har typ 100 läxor & prov. Suck...

Jag Annie Anna och Jessica tog bussen till stan 13.48 & jag gick av hos Anton.
Han kom hem 30 minuter senare och då hade han klippt sig. Snyggt! :)
Vi pratade och lite,  sen hjälpte vi till med maten och nyss bakade vi kladdkaka.
Får hoppas att den är god, den ska strax ut ur ugnen ;)
Vid åtta blir det IDOL. Heja Olle!♥

Imon blir det att besöka gymnasiemässan 10-14 med mamma, hoppas att den är något att ha.
Sen tillbaka till Anton och sen vidare till hans mormor&morfar och äta middag med deras släkt.

Kramar Ebba ♥

THAT SUCKS


Hallå, idag var det en helt vanlig skoldag.
Tyska, matte, svenska (1 h 40 min) l u n c h samhälle/engelska.
Blev nästan klar med uppsatsen på svenskan, men hann tyvärr inte lämna in den.

Vid 14.00 tog Tilda & jag bussen hem och gick av vid affären.
Köpte en FRIDA-tidning och sen började vi vandra hemåt.
Direkt när jag kom hem satte jag mig för att börja plugga på SO/ekonomi provet vi har nästa vecka.
Läste typ 25 sidor + skrev ner alla svar till det vi ska kunna. Blev drygt 6 sidor, hehe kul.
Detta tog från 14.30 till 20.00...
Efter det pluggade jag på biologin tills imon. Känner att jag har ett väldigt socialt liv..

Nu ska jag gå ner och packa väskan, ska sova hos Anton i helgen.
Och just de, måste läsa FRIDA-tidningen med :)

Ha de bra
Kram Ebba ♥

Ny design !


Som nu märker har jag ny design & header.
Och allt detta har Madde gjort och hjälpt mig med!
Är sjukt nöjd över resultatet, hon är verkligen jätte duktig!
Eller hur ? Åh är så glad! :)))


Tack än en gång.
Besök hennes blogg , jättefin! ♥

http://madderomin.blogg.se/

RSS 2.0