31 JANUARI 2011

Hej på er.. ! Skolan idag va rätt chill. Nya platser med, hamnade brevid Melker. Halleguttans på de! Ingenting gjort typ.. Efter skolan drog jag & Mandis till stan. Köpte ett gult nagellack, nagelfil, foundation & sunsilk leave-in balsam + hårinpackning! 200:- gick det på & det första som hände när man kom in innan för dörren var att få 300 kronor av mamma som jag glömt bort att jag skulle få (a) Så det jämnade ju ut sig! Hela bussresan hem+ 40 minuter hemma spenderades med Amanda i telefonen, nördar som vi är. Nu är klockan 23.23 så får väl tvätta bort sminket, borsta tänderna, måla naglarna & sen hoppa i sängen!

BARA DU SOM FÅR MIG ATT MÅ SÅHÄR DÅLIGT.
SNÄLLA SLUTA! JAG VILL INTE!

30 JANUARI 2011

Hejsan! Igårkväll var jag somsagt hos Tildis & vi pratade en massa & kollade på "World Trade Center"-filmen. Mitt öga blev typ skittorrt & gjorde skit ont att blika & sen blev det helt gult slem? Bläärk! Gick hem vid 2 tiden och när jag vaknade idag runt 9 kunde jag inte öppna mitt öga?
Satt typ fast, jätteläskigt :( Men det öppnades sen iallafall med varmt vatten. Sen undrade mamma vafan jag gjort med ögat, och så kollade jag mig i spegeln och så var hela höger öga jättesvullet? Trodde först det var ögoninflamation men det är de iallafall inte, typ en vagel? Ser helt störd ut, tur som det är smittar det inte iallafall! Ja, vad har jag gjort idag?
Käkade frukost, somnade om, duschade, & snart blir det mat igen? Söndagar gillas inte alltså..
Om en stund kommer Elias, det gillas destu mer!
Veckan som kommer har vi knappt några läxor heller. Underbart!

SATURDAY NIGHT



Beger mig till Tilda nu, där kvällen/ natten spenderas.
Älskar min bästavän, du betyder!


NICE PICS

Här kommer lite bilder från igår/ inatt/ idag.

















Uuuh, posarN´










AT TILDA´S PLACE

God eftermiddag på er, gott folk! Sitter här hos Tilda med Amanda, Anden & Macky. Somnade inte förens halv 7 idag på morgonen & så väcktes jag av Emils mamma vid halv 9? Tack hehe.. Men iallafall somnade inte om så satt och kollade på när Macky spelade lite och när Svala sov sittandes med datan i knät? Gulligt värre! Men väckte iallafall resterande männsikor runt 11-tiden. Och sen dess har vi bara installerat Windows 7 på 3 datorer + omformaterat. Mycket jobb men det blev nice tillslut! Tack Macky ;)
Nyss kom Anden, Amanda & Macky från affären med glasstårta, det satt inte fel kan jag säga. Nu ska jag snart klä på mig (herregud, kl är 16.07?)
& sen dra mig hemmåt. Senare kommer Elias plutt tror jag.
Vi får se hur det blir. Pussss på er!


05.37

Godmorgon eller något!
Sitter här vid Mackys "värsting" dator & skriver lite. Amanda, Tilda & Anden somnade för en några timmar sen. Säger bara: Stackars Anden!
Kan inte vara kul att bli väckt av att få is i nacken och sen när man somnat om få soda-stream kolsyra i örat? Nu blirre film-time i väntan på rätt tillfälle att väcka Anden med damsugaren (a)  Vi vet att vi är himelskt snälla!

28 JANUARI 2011

Skolan idag var faktiskt chill, trots ett engelska prov & skriftligt förhör på Tyskan.. Båda va svåra men man får väl hoppas på det bästa! (a)
Efter skolan drog jag & Amanda hem till mig och packade ner lite grejer & sedan gick vi till Tilda och började måla våra naglar & massa, trots att hon inte var hemma.. Så där satt vi själva hos henne. Runt 4-tiden kom
Erik & Macky och sen hjälpte dom oss att laga mat & när Tilda kom hem vid 5 så käkade vi. Fläskfilé, friterad potatis & beánaise sås. & vitlöksbröd. 
Massa gott var det!Efter det kollade vi på "Sommaren med Göran" & sen
kom Anden, Svala, David, Melker, Koffe, Emil, Annie & Anna så nu sitter jag här med folket. Skit nice! Sen stannar Anden, David, Svala, Macky, Amanda & jag kvar och sover över, gutt ju! Bilder kommer någon dag...

Bjuder på dessa så länge...





True posers! Söta om ngt...

BED-TIME

Nyss hemkommen från bästavän Tilda´s place! Innan jag drog till henne käkade jag, var lite social med mamma& pappa & pluggade litegran på biologin, tyskan & engelskan. Känner mig faktiskt ganska säker på engelskan för en gångs skull men tyskan kan ju ta sig..
Iallafall, städade lite & sånt hos Tilda eftersom att klassen ska dit imon, & så kollade vi på One Three Hill som är världens bästa serie! Promise!
Nä, om man ändå skulle ta och hoppa in en sväng i duschen.. !
Wish me good luck, on the test tomorrow!
(Har säkert något fel i det jag skrev över, but who cares? (a)
I know, Johan Öhlin! Hehe..
Nä duschen var det ja... Seee ya!


Jajamen, 2 bråkstakar på bild ^^

27 JANUARI 2011

Tjenare! Sitter i hobban (fritidsgården) & har religon. Fast gör inte så mycket.. Iallafall, idag när jag vaknade drog jag bara på mig mjukisbyxor & en hoodie, jätteskönt! Promenerade till bussen och framme i skolan hade jag tyska.. Den var lika tråkig som vanligt.. Nästa lektion hade vi matte, övade inför nationella och efter halva bröt vi för att få tid för att öva lite på en svenska redovisning om våra uppsatser vi skrivit. Några i klassen läste helklass och jag var en av dom. Var skitnervös, kommer inte ens ihåg vad jag sa. Men iallafall, när jag läst klart drog jag & några till ner till hobban och spelade biljard. Massa skoj! Sedan lunch & nu religon utan lärare. Hmm, förklara vad avlatsbrev är. Jag orkar inte..
Längtar tills imon, då hela klassen ska till Tilda! Kommer bli sjukt nice!

Hehe slutar snart, då blirre hem & plugga på engelskaprovet tills imon.. Roligt. Fast näe.

26 JANUARI 2011

Hallå på er! Orkade inte blogga igår men var iallafall på modehuset med mamsi & hittade 2 par jeans och efter det åkte vi till Maxi & handlade massa mat och sånt shiet : )  När jag kom hem kollade jag på handbollen & somnade i soffan.. Idag däremot var jag i skolan, hade biologi & musik sen drog alla 9or på en skitdålig dockteater? Den sög verkligen. Och då menar jag, verkligen sög! Efter det hade vi svenska en snabbis sen media.. Efter skolan följde Annie med mig hem, sen drog vi till MAX & käkade och sen till JB för att dom hade öppet hus. Fastnade för skolan, tror jag. Jättefina lokaler och lärarna va sjukt gryma! Vet dock inte om jag ska välja samhälle/media eller estetisk/media.. Funderar även på stagg eller jenny.

Nu ska jag iallafall öva på svenskan tills imon, ska redovisa min uppsats..
Önska mig lycka till är nu gulliga (a)
Pussss på er!

24 JANUARI 2011

Tja! Skolan idag sög.. Hade bara tråkiga lektioner och sen när vi trodde att vi skulle få håltimma i 1,5 timmar, då skulle vi plötsligt ha religon istället och när vi väl gått med på det skulle vi inte ha det, utan syslöjd?
Åh, bra att man blir så bra informerad.. Tror inte någon klass som 9d är så bra på att protestera mot lärarna & deras argument! Aja sen hade vi svenska & så höll vi på med en powerpoint som ska redovisas på torsdag(!?)
(och vi började idag) & så kommer en annan tattarlärare & tar datorerna ifrån oss? Stört, jao! Nä, denna skoldag var inget bra alls.. Avslutades med matte i 90 minuter med. G - R - E - A - T
Och nej, jag är inte speciellt glad när jag tänker på denna skoldag!
Nu sitter jag hos Amanda och kollar på någon tråkig serie, "The City".
Snart kommer Bertil hem från affären & då ska här lagas tacos!
Himla gott ska det bli, är verkligen superhungrig! Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir kvar här, fårse. Puss på er! :)

 
         
                            Hahaha söta ju, sommaren innan sjuan..

23 JANUARI 2011

Hallå på er sötnosar! Vet att jag inte bloggat på länge men inte riktigt haft tid eller lust..
I fredags var jag iallafall på stan med mina bästavänner - Tilda & Amanda, & sen kollade vi på premiären av "Love and other drugs". Den var jättebra! Både rolig & sorgsen.. Ska inte säga för mycket! Vid halv 12 tiden kom jag till Anton och vi gick typ och la oss direkt.
I går (lördag) gick vi upp redan vid 8 och då packade vi ner det sista i lådor för han & hans familj ska flytta till Smedby så jag hjälpte till med flyttingen. Det gick hyffsat snabbt & huset var jättestort och fint!
Idag vaknade jag vid 11-tiden och käkade frukost och satt och pratade lite med mina föräldrar. Övade lite på engelska provet som är på tisdag och lite sånt..Vid halv 6 åkte jag till Elias & vi kollade på tv och pratade en massa:)

IN THE SCHOOL

Hello everybody! Hehe, typ inga roliga lektioner idag heller.. Hade möte med syo:n idag & han tyckte jag skulle gå Samhäll media på Stagg eller John Bauer.. Vi får väl se hur det blir med det! Ingen lärare på matten, gutt va det, & nu sitter vi här utan SO lärare. Gutt som fan!
Och vår klass är väldigt normal & så...













Åh jag älskar min klass!

Slutar om 10 minuter & då blir det att åka hem & sen hämta Elias!
Puss på er sötnosar! 


19 JANUARI 2011

Idag drog man bara på sig ett par kläder, fixade sig iordning lite snabbt & tog bussen till skolan. Inga roliga lektioner typ, fast på idrotten körde vi CS & det gick ganska vilt till (med tankte på min svullna armbåge..). Haha, men iallafall hade vi HK & lite sånt. Lagade grekiska köttbullar tillsammans med Anna & Svala och dom gick fan inte att äta.. :D
Efter skolan drog jag hem, pratade lite med mamma om gymnasiet och sånt, sen drog jag på hockey med bästavännerna! Nybro vs. Karlskrona. Jävla äckel klack dom har, de va fan inte tysta i 2 sek. Wtf? Och så förlorade vi med, 2-1 till Karlskrona blev resultatet.. Påtal om deras klack, var typ 7 killar som höll på som fan med oss, sjukt störda men roliga. När slutsignalen tjöt hörde man överlyckligt: Så jäva gutt tjejer! och till svar pekade man finger. Idioter. Kommer inte ha någon röst imon heller, tror aldrig jag har skrikit så mycket för att överösta ett par idioter ^^ Aja, en väldigt lyckad dag tillsammans med bästa! Nej, seriöst kan inte sluta tänka på killarna, dumma i huvudet är dom! Åh va arg jag är!
Imon blir det gymnasiesnack med syo:n & sen efter skolan kommer Elias!
Ha det bra!

18 JANUARI 2011

Tja! Skolan idag sög riktigt mycket, inga roliga lektioner alls.
Engelska - Kemi/Fysik - Klasstid - Matte - Lunch - Idrott - Tyska - Bild.
Hade bråttom till bussen idag på morgonen med så glömde idrottkläderna, men de andra gjorde ändå bara kullebyttor typ så ah.  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl att kolla igenom biologin & engelska provet.. Btw, vi fick reda på att nationella blir i Fysik i år.. Suger lagom hårt.. Åh det kommer inte att gå bra alls! :/

Ville bara säga att jag har världens bästa klass.
Ni är underbara, hela bunten!
Ni får mig alltid på bra humör, och ni finns där för mig..
Kan inte fatta att vi bara
har en termin kvar tillsammans, helt sjukt

 

17 JANUARI 2011

Hallå på er! Trötta efter första skoldagen? Det är iallafall jag.
Dagen började med att jag fixade mig lite och så, sen tog jag bussen till skolan. Första lektionen hade vi media men jag gjorde ingenting. Lina var sjuk så satt bara där & pratade med folk. Men vi ska iallafall göra en kort film, med hjälp av att klippa ihop olika bilder. Aja får väl se hur det blir... Sen hade vi historia, äntligen har vi börjat med Andra Världskriget. Ni förstår, historia är mitt favoritämne, så sjukt roligt! Tredje lektionen hade vi håltimma pga av att slöjdläraren var borta, så första halvan va jag med Tilda & Manda, & sen gick jag och käkade pizza med Manda + några till. Rast i 1 timme & 50 minuter är inte helt fel, right?
Avslutade dock skoldagen med matte i 90 minuter. Inget skoj alls! Efter skolan gick T & M & jag till Pressbyrån för att hämta ut våra "klasströjor", dock har bara 4 par byxor kommit.. Så imon blir det att ha på sig den tröjan, utan byxorna till. Efter det tog vi bussen hem till mig med världens största låda (tro mig, den var väldigt tung!) där Manda & jag pluggade lite. Hon drog runt 6-tiden och jag satte mig här för att hitta fakta om popkonst som vi ska lämna in en reflektion på imon...
 Önska mig lycka till, kan behövas ^^
Snart blir det att fika med familjen, mammas blåbärspaj, mums!

♥ BÄSTAVÄN ♥

Matilda Tobring, det finns ingen männsika som dig. Du är helt fantastisk!
Vi har kännt hela livet, växt upp tillsammans. 
Du har stått vid min sida, och jag vid din.
I slutet på dagis kunde inget skilja oss åt, det var du & jag.
Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag.
Alla våra minnen poppar upp i huvudet hela tiden.
Stockholmsresorna... När vi lekte med My Scene hela tiden.
När vi längtade efter att bli *stora* och lekte att vi var populära,
rika & snygga hödstadieelever.
När vi satt drogade framför tv:en och kollade på Eva & Adam 24/7.
När vi fick för oss att vi skulle starta ett eget band som 8-åringar,
"Light Angels" skulle vi heta &vi gjorde ett skivomslag och allt.
När vi gick till fotbollsplanen varje gång det var match för att kolla
på alla *stora* snygga killarna som vi va kära i.
Så sjukt gulliga va vi. Vi håller fortfarade ihop, nu 15 år senare.
Det är sjukt vad mycket vi har gått igenom tillsammans.
Alla roliga stunder, alla mindre roliga stunder..
Jag är så himla glad över att ha dig vid min sida.
Du får mig alltid på bättre humör, du får mig att skratta.
Jag kan prata om precis vad som helst med dig. Du förstår mig alltid. 
Du är min bästavän och jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Jag vill aldrig förlora dig Tilda! ♥              

16 JANUARI 2011

Dålig uppdatering, jagvet...
Fredagen började med tråkig skola, som vanligt. Inga roliga lektioner alls.. "/ Efter skolan tog jag bussen hem & käkade och lite så, och någon timme senare hämtade pappa & jag Elias i stan. Sen åkte vi hem till han och pratade en massa, kollade på film & Let´s Dance.
Helt fel som åkte ut! Tack för en underbar dag Elias!

Gårdagen (lördag) spenderades tillsammans med min lilla sötnos Tilda :* Gick dit direkt när jag vaknade, runt 12, & gick inte hem förens 03..
Vi pratade en massa, kollade på Dear John & One Three Hill.

Idag har jag seriöst inte gjort ett skit.. Hatar sånna hära dagar.. Ebba<3 Söndagar, fast näe.

JAG LEVER

TISDAG: Gick upp tidigt för att sjunga för min syster som fyllde 13. Sen gjorde jag mig iordning & tog bussen till skolan. Första dagen efter lovet & den sög. Skit tråkigt, och vi ska ha samma schema som förra terminen? Det ända positiva var att jag fick överskåp! Resten av dagen spenderades hos Tilda där vi kollade på One Three Hill. En sjukt bra serie som jag rekommenderar alla att kolla på, på något vis. Vid 8-tiden var det dags att kila hemåt för att fika lite med familjen & fira Jonna lite till...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ONSDAG: Skolan sög idag med.. Längtar redan efter sportlovet.. På idrotten körde vi någon springarunt/hinderbana & efter det kunde jag knappt röra mig.. ? Efter skolan pluggade jag på tyskan & biologin och sen åkte jag med Tilda & hennes familj på hockey i Nybro.
Nybro Vikings vs. Skövde & matchen slutade 4-3! Skit gutt!
Johan Torudd gjorde en skit snygg assist med! GILLA!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
TORSDAG: Idag vaknade jag vid vanlig tid (7.00) & gjorde iordning mig lite snabbt, & sedan drygade jag mig bara.. Dock höll min syster och jag på att missa bussen, eller vi missade den där vi brukar gå på, så vi fick springa ett annat håll i hopp om att hinna dit.. Och vet ni? Vi hann precis! Lyckat, jao! Väl i skolan hade ja tyska sen skulle jag & Tilda stå i Hobban (cafét/fritisgården) från 09.30-14.00. Hela skoldagen med andra ord. Det var drygt men samtidigt kul.. Tilda & jag tsm, de kunde inte blivit bättre.. Dock fick hon mig att skratta 24/7 och det var inte bra, för mina revben gör ont som fan sen igår efter idrotten.. Inte bra alls. Hoppas det blir bättre för det gör verkligen svinont :/ Imon efter skolan blir det iallafall stan med Elias & sen hem till honom!


 Mkt mackor, jao. Hehe Tilda är bäst på att "osta" mackor ;)

10 JANUARI 2011

Hej på er! Idag väckte mamma mig runt 9 & sen fixade jag mig lite snabbt sen skjusade hon mig Jonna & Filippa till stan. Vi gick typ bara omkring en massa.. Runt 2 åkte vi hem till Filippa, pratade och skrattade en massa & kollade på Paranormal Activity. Mycket läskigare än 2:an! Käkade där med och kom nyss hem.. Allmänt tråkig dag.. Aja imorgon börjar skolan med, kommer tillbaka till rutinerna igen och få träffa alla kompisar.. Men efter skolan imon lär jag längta tillbaka till lovet igen.. Sånt är livet! Puss på er!

Btw, imorgon fyller min lillasyster Jonna 13 år, tonåring och allt!
Grattis syrran!

9 JANUARI 2011

Hej på er sötisar! Kvällen igår blev inte så mycket roligare, glodde på tv tills 03 och sedan somnade jag. Idag vaknade jag iallafall vid halv 2, käkade lite & ringde till Tilda men hon har blivit förkyld så hon kunde inte ses :/  Så jag hade ännu mera tråkigt tills min släkt kom för att fira min lillasyster Jonna som fyller 13 år på Tisdag (11/1). Vi fikade och så, snackade.. Dom åkte vid 18.30 & sen dess har jag haft lika tråkigt som innan dom kom.. Längtar faktiskt tills att skolan börjar, pyttelite iallafall.. Finns ingenting att göra längre! :(
Imon får vi se va som händer, blir nog stan & träffa Emil en sväng.
Puss på er!

8 JANUARI 2011

Hallå på er! Kom inte hem från Tilda förens halv 5 på morgonen, somnade inte förens halv 6. Var inte lite trött idag när mamma& pappa väckte mig vid halv 10 för en bilfärd till stan... Men iallafall kollade vi på Let´s Dance igår, Alexander Ryback! Efter det kollade vi på Julia & Julie, en klockren film som man både skrattade och grät till.. När klockan var 02.00 satte vi på "Solsidan" & kollade på hela säsongen, sjukt rolig är den! Haha Ove in my heart
Vi pratade även en massa, du är bäst Tilda!

Iallafall, dagen idag har varit seg men ändå bra. Somsagt åkte jag och mina föräldrar till stan en runda, köpte hårfärg, fikade och lite sånt. Efter det åkte jag till farmor som färgade min utväxt, och det blev väl bra. Inte gjort så mycket sen jag kom hem därifrån.. Segat & degat.. Rolig lördag. Men om ca 10 minuter kommer Thomas & Josse över för kortspel, hoppas de blir skoj! Puss på er!

7 JANUARI 2011

Hallååj! Gick & la mig vid 03.30 inatt så vaknade inte förens vid 13.00 idag. Tog en dusch, klädde på mig & fixade mig lite snabbt. Sedan gick jag till Tilda & vi gick en runda. De va jätteskönt väder & vi pratade en massa & hade de bra. Gick in i affären med, köpte vitlöksbröd & cola tills ikväll. Gott ska de bli! Har varit hos henne hela dagen, & nu sitter jag här och skriver. Om någon timme blir det Let´s Dance.

Bilder vi bljuder på...



Tur att man varit så sjukt snygg..  2007.

NY DESIGN

Ny design som ni kanske märker!
Tackar
Madde för allt, så sjukt duktig är hon!

Idag har bara varit en allmänt seg dag.. Vaknade vid 8 av väckarklockan, hade fått sms av Alex, han var sjuk. Somnade om, vaknade vid 11 av att det knackade på fönstret, det var Anton & så kom han in. Låg & halvsov, sen åkte vi till farmor och fikade lite. Han åkte hem vid 7 och sen dess har jag inte gjort någontingen, dammsugit upp granen, va bara barr som var kvar av den typ... Nä! Ingen rolig dag alls faktiskt! Imon måste jag göra någonting, punkt slut!


                             Ebba ♥ Cambilder = SANT

TJABBA TJENA HALLÅ

Nyss hemkommen från Thomas. Blev en rikigt trevlig kväll trotsallt! Näe, nu ska man hoppa in i duschen med.. Orkar inte, men känner att det är ett måste.. Hoppas jag orkar gå upp imon, blir nog stan. Här kommer lite bilder sen tidigare idag...



5 JANUARI 2011

Syrran väckte mig nyss.. Dvs 14.00. Halva dagen har redan gått.. Kul! Fast näe. Ikväll blir det att åka hem till Thomas & Josse och äta och så, samt med deras vänner. Hoppas att det blir kul! Fram tills dess vet jag inte va jag ska göra, blir förmodligen att gå ut och fota lite, med syrran. Nähe om man skulle komma igång nu, klä på sig, äta frukost & borsta tänderna? Vore inte helt fel! See you later!

4 JANUARI 2011

Hallooj, idag drog Amanda Tilda & jag till stan en sväng, gick upp 08.00 så man va ju inte precis pigg. Hittade typ ingenting men 2 nagelack blev det - ett brunt - ett militärgrönt, samt en ansiktsmask & hudkräm. Vid 3 tiden gick vi och solade, första gången för mig, haha var skiträdd! Men det gick ju bra, förutom att det inte blev ngon skillnad ;) Vid 4 hämtade Nicke oss och så drog vi till Tilda en snabbis & sen till mig. 1 timme efter det drog vi hem till Manda för att kolla på "She´s the man" & "En shoppaholics bekännelser" samt för fotbad & övrig fotbehandling. Grymt skönt var det! Tack för en toppendag tjejer.. Ni är bäst!  
Till skillnad från vissa andra...

Pussar

BESTFRIEND

Nu har jag duschat & så, och nyss kom Amanada :thumbup: Vi sitter här och drygar, men ska nog dra till Tilda en stund. Får se va vi hittar på! Imon blir det stan eller att åka skridskor med Amanda. Ha det bra!

Snyggingar utan smink och allt, chek.


3 JANUARI 2011

Vaknade 13.13. Hehe, skulle käka men orkade inte. Kan typ inte prata heller, jätte ont i halsen, kan inte andas genom näsan osv. En rikig skitdag helt enkelt! Ingenting finns att göra heller, eller, jo men inget roligt. Hatar sånahära dagar! :mad: Vi får väl se om någonting händer..

                                           Don´t stop believing - Glee

2 JANUARI 2011

Hallå på er! Idag vaknade jag vid halv nio tiden, fixade mig & skulle ta bussen till stan men missade den.. För första gången i mitt liv? Men aja, pappa fick skjussa mig & sen tog jag bussen till Rasmus. Vi kollade på Parnormolactivity2(?) och den var sjukt dålig! Sen kollade vi på massa avsnitt av OTH & snackade. Mycket trevligt! Vid 7 tog jag bussen in till stan igen och där mötte man upp världens bästa vänner Amanda & Matilda. Käkade på donken och så sen gick vi och kollade på bio - Svinalängorna. Det är sjukt hur dålig den var.. Somnade till och med. Tilda&Manda är inte så jätteglada på mig eftersom jag valde filmen..  Menmen, finns inget man kan göra åt det nu ;)

       
            Jag Amanda & Tilda, vilka snyggingar asså !

1 JANUARI 2011

Nytt år, nya möjligheter. Började första dagen på året med att sova bort den? Vaknade vid 2 och varit trött sen dess.. Glott på film med Gustav Johan & Anton och käkat. Det är väl i stort sett det jag har gjort idag.. Eller ah, Anton och jag monterade upp min bokhylla, snyggt blev det! Nä ska sova nu, klockan är 01.47 och ska till stan imon, träffa Rasmus & sen bio med tjejerna. Love you girls!


Hehe...så sött. 
Puss godnatt på er!

NYÅRSAFTON

Hallå där! Dagen började med att jag vaknade av att mamma pappa & syrran sjöng " Ja må hon leva, ja må hon leva" klockan 7.30. Öppnade paket & där i låg det en sminkspegel, en bokhylla och korgar som tillhörde. Plus att systemkameran var som födelsedags pressent med! Vaknade runt halv 10-tiden igen och började fixa mig direkt, och efter det hjälpte jag pappa med att duka och sedan vid 11 kom gästerna. Vi åt en massa gott, pratade och så öppnade jag det jag fick. 1000 :- blev det, inte illa! När alla åkt hem gjorde Anton och jag inte så mycket, väntade mest på att klockan skulle slå 18.00 då Amanda & Tilda skulle komma.. Vid 17.00 började vi iallafall duka upp på bordet, riktigt fint blev det! När dom kom så öppnade jag mina paket som innehöll:

-Ett linne
-Coola tights
-Sunsilks nya shampoo & balsam
-Saltvatten spray
-3 par string
-Rött läppglans

Tack Tilda & Amanda, ni är världens bästa vänner!

Jonnas kompis Filipa gav mig även ett kit med hudvårdsprodukter, jätte fint, och det kommer definitivt att komma till användning!
Senare bjöds det på lövbiff, klyftpotatis & beánaisesås och till efterätt blev det Cheescake. Mums! När alla var mätta och belåtna pratade vi en massa, spelade olika spel, dunkade musik med mera. Sjukt kul kväll! Robin kom även då&då och livade upp stämningen en aning ;) När klockan började närma sig 00.00 gick vi till våra grannar för att skjuta raketer tillsammans med min familj. Många fina fyverkerier blev det! Sen drog vi hem till mig igen.. Haha, fyfan va kul det blev mot slutet.. Right? Vid 4 drog alla, & jag och Anton somnade direkt. Tack allihopa! Ni gjorde min dag alldeles speciell!

















Pusspuss...

Gulligt.. Fast näe.

Här va några bilder från kvällen. Gott nytt år på er!

RSS 2.0