STUDIEDAG

Hej på er! Inte bloggat på några dagar nu, men inte riktigt haft tid. Labben i tisdags kändes helt okej, nästan lite för lätt? Så antar att jag gjorde fel någonstans.. Anyways! Igårkväll var jag hemma hos Amanda med Tilda och vi kollade på Grease och Dirty dancing, eftersom att jag aldrig sett dom tidigare. Dom var väl hyffsat bra får jag erkänna! Blev lite trött på slutet där.. Kom hem vid halv 1 och jag somnade direkt.. Idag vaknade man vid 12-tiden, käkade frukost och så. Sen satte man sig vid datan ett antal timmar och nördade.. Försökt att plugga lite med, inte gått så bra. Pallar seriöst inte mer plugg nu.. Är så sjukt skoltrött! Duschade nyss, målat naglara+tårna. Ska snart packa badkläder och sånt, för imon blir det simhallen med klassen.
Efter skolan vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt! Puss


Inte lite mobbad bild eller så, nejnej..

28 MARS

Hello sweeties!
Kändes riktigt trögt att gå upp idag kan jag säga.. Men jag gick upp iallafall och drog på mig några kläder och gick iväg till bussen utan smink och inte allt för fixad.. Väl i bussen satt Tilda, Amanda och jag och diskuterade min framtid och den såg väl väldigt "rolig" ut, eller vad säger ni? På klassträffen om 15 år kommer jag sitta och prata om min Svensson-familj där min man och mina 2 barn som har problem med storleken på sina läppar (?) ingår, och de bor jag bor tillsammans med i en fin liten husvagn. Och vi 4 kommer ha matchande kepsar som det står Familjen Carlsson på. Gulligt? Det var väl det dom 2 kom fram till.. Känner att mina vänner har väldigt fina tankar om mig.. !
I skolan var det allmänt drygt, fastnade ca. 9 gånger i stickningen på slöjden, känns toppen att behöva hjälp så ofta.. Fick även tillbaka engelskauppsatsen och resultatet blev VG. Är faktiskt nöjd efter positiva ord från läraren!

Fick även reda på att jag fick MVG på planeringen av labben på nationella inom fysik och 20 poäng på provdelen, gränsen för VG på hela nationella är 22 och för MVG är 30. Nu återstår bara själva labben som är imon, och maxpoängen där är 10 p.. Har ju fortfaarande chans att få MVG men då gäller det att ha alla rätt imon..  Blir överlycklig om jag lyckas få VG på skiten eftersom jag tyckte de var skitsvårt.. Aja! Efter skolan hängde Amanda med mig hem och vi pluggade lite smått och sen gick vi till hennes farmor och åt våfflor. Gottigt värre! Sen åkte vi hem till henne och nu sitter jag här och skriver & vi ska alldeles strax sova!
Puss, sov sött! ♥

27 MARS

Go´kväll!
Suttit med moped-teorin hela dagen/kvällen.. Blivit underkänd på alla 5 delproven, känns ju bra! Men sen vid 19.30 kom Amanda hit och då blev allt mycket skojsigare! Gjorde några prov till, och då blev vi minsan godkända! Verkar som hon har positiv inverkan på mig, eller? ;) Hon ska väl snart hem & sen ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen och sova. Är så fruktansvärt trött!



LÄNGESEN

Hej på er! Har varit sjukt dålig på att blogga denna veckan som ni kanske har märkt.. Har jag inte riktigt haft tid, skyller på det.. ! Denna veckan som gått har jag gjort nationella i fysik - första delen. Det gick inte så bra kan man säga, håller tummarna på att mina chansningar går hela vägen hem.. Förövrigt har jag varit med kompisar, varit i stan och lite sånt. Förra helgen kollade jag på "Min låtsasfru" på bio med Tilda, Elias, Oskar, Johan & Anton B. Den var helt okej!

Gårdagen spenderades med Elias fram till 2-tiden, och när han åkt ringde jag till Amanda och frågade om hon hade lust att följa med och kolla på min syrra när hon spelade match mot Madesjö. Så pappa och jag åkte runt och hämtade henne och begav oss mot rinkabyholm.. Där stod Amanda och jag i ca 1 timme och frös häcken av oss, glodde på en ointressant match.. tills vi bestämde oss för att dissa matchen och sätta oss i bilen istället. Någon timme senare åkte vi hem till mig och vilade och masserade varann, och sedan gjorde Amanda 3 olika sortes flätor på mig.. Tappade halva håret så mycket som hon slet :( Efter det fick vi något ryck och började dansa till HÖG musik och hade det en massa skoj, ända tills pappa kom och skrämde ihjäl oss. Runt 19.30 hämtade Bertil oss så åkte vi in och käkade på Frasses och efter det skjusade han oss till Tilda. Satt och snackade om en massa. Viktiga saker som oviktiga. Är så underbart att ha vänner som man kan prata ut med, om precis allting. Jag älskar er tjejer, ni är galet bra!

Idag vaknade jag 13.37 (var bara tvungen att nämna det) och sen dess har jag inte gjort någonting. Ringde till Amanda och frågade om hon ville plugga lite på moped-frågorna med mig, men nehe hon skulle till sin faster :( Så får väl snart ta tag i det på egen hand.. ! Pappa och mamma har tjatat sig hesa på mig om att jag måste fixa moppe-kortet snart, så det är väl bara att sätta igång..
Usch va tråkigt! Hoppas ni får en roligare dag än mig! PUSS

CONOR MAYNARD

Seriously, im in love...  Hur bra är han inte ? Gud jag dör..

17 MARS

Godkväll kära vänner !

Idag pallrade jag mig iväg till skolan, för första gången denna veckan. Heller okej, allt började med att jag fick springa till bussen, kan ju meddela er om att jag satt och hostade hela vägen till skolan sen... Första lektionen var iallfall super chill! Fick typ kolla på videos vi spelade in av oss själva när vi spelade upp dialogerna på tyska i förra veckan.. Kan ju säga att det var sjukt skoj att se!! Resten av dagen flöt på väldigt snabbt, svenskan på 70 minuter kändes inte ens av. Blir väl så när man sitter och fular sig med 2 idioter?

Vid 2 tog Tilda, Lina & jag bussen till stan och köpte en as cool T-shirt till Jesper (Linas pojkvän)! Så just nu hoppas jag att han inte följer min blogg..? Efter det gick vi och käkade på Donken och så kom Fille! Sjukt länge sen man träffade honom så han hängde på oss. Galet skoj hade vi, gick omkring och nördade oss och det slutade med att vi satte oss på "4 kök" och började läsa min tyskaläxa? Säger bara: Filip, du äger verkligen på det språket... ! Tog 18.30 bussen hem och sen dess har jag inte gjort ett skit. Nu får jag väl gå ner och tvätta av mig sminket, borsta tänderna, packa tills helgen och sen gå och lägga mig & sova!

       
        Fille har inte alls större fötter än mig.. ?  Min dag, kortfattat (;
       

ANTECKNA...

Har gjort klart uppsatsen nu, satt i ca 2 timmar och skrapade ihop över 350 ord.. Lite msn/facebook/sms under den tiden med, haha! Jag har märkt att jag verkligen är jättedålig på att komma på synonymer på engelska?

 Anyways! Nu blir det en lååång dusch, sedan måla naglarna svarta eller röda (?) & sedan blir det att gå och lägga sig och sova! Förhoppningsvis blir det skola imon, och efter den drar jag Tilda & Lina till stan! Puss 

                  
            

LIKE SUICIDE

Vaknade vid halv 2 idag, var riktigt skönt att sova ut! Inte gjort ett smack sen jag vaknade, bara gått runt i huset och försökt att bli frisk ? Aja, för 10 minuter sen kom Tilda & lämnade engelskan till mig så att jag kan börja med min uppsats om Nelson Mandela.. Lika bra att jag blir klar idag så att jag slipper jobba med den imon med.. ! Lutar åt att de blir skola imon faktiskt, så vi får hålla tummarna för att förkylningen ger med sig! Blev ett snabbt & tråkigt inlägg men finns inget mer att skriva för tillfället.. Nä, nu måste jag börja med uppsatsen. Puss

         
                                     Jag saknar min gulleplutt ! ♥

16 MARS

Klockan är 01:28 och här sitter jag upprät i sängen & funderar. Tänkte uppdatera bloggen och skriva lite smått & gott! Har somsagt inte varit i skolan denna veckan, och blir ingen idag heller. Känner mig piggare nu, dvs. ingen feber, men får inte gå för mamma.. Missar nationella i fysiken som är imon klockan 08.20 men får väl se till att fixa det någon annan dag !
Ja ni, vad har jag gjort dessa dagar jag har varit hemma då? Ingenting.
Har sovit, hostat, pluggat, sovit, hostat osv.. Inget skoj alls! Vill bli frisk nu.. !
Blev ju inte bättre av att man fick ett sms av Amanda klockan 10:00 där det stod " Är i London nu! ". Menar hur fuskigt är inte det ?
Och Tilda fyller år idag med. Hoppas du får en bra dag gumman!
Får väl ta och krypa ner i sängen snart, börjar faktiskt att bli trött! Puss

I LÖRDAGS

Bilder sen i lördags då Amanda, Josse, Sara, Jenny & jag firade Tilda som fyller 16 idag! (onsdag) Käkade 3-rätters, kollade melodifestivalsfinalen & dampade allmänt! Förrövrigt var det fel som vann.. Satt och höll tummarna för
Nicke Borg & Danny!


Min present - 250 kronor - Kreaktiv, jagvet !





Du är för härlig !





Vad disskuterades här tro .. ? (;



UPPDATERING

Hej på er.. Inte varit så bra på att uppdatera nu under helgen men var med Elias i fredags och i lördags blev det att fira Tilda som fyller 16 nu påå onsdag!
Bilder & mer sånt kommer imorgon.. !

För övrigt fick jag feber & tappade rösten i lördags och lite så.. Sen dess har jag hostat sönder, haft feber till & från och bara sovit.. Hoppas det blir bättre snart..! Känner att jag måste sova, igen.. Blogg U later!

Väääldigt intressant inlägg & så, men de får ni leva med!

CONOR MAYNARD

Bara jag som älskar att kolla youtube-klipp på olika covers? Här är en jätteduktig kille som sjunger Rihannas låt - "Only girl in the world"  Lyssna, se & njut!





10 MARS

Go´kväll!
Vad har ni för er? Själv sitter man här, helt slut efter att ha läst omkring 50 sidor i en tråkig fysik-bok inför nationella nästa vecka. Synd bara att all information redan försvunnit.. Otur att vi inte fick biologi istället för fysik, känns dom att det skulle gå bättre! Kollat lite på engelskan med, passivum, och den skiten kan ju ta sig någonstans.. Känner mig duktig eftersom jag suttit ett antal timmar framför alla dessa olika papper & böcker, det får räcka för idag helt enkelt! 

Idag har det inte hänt något speciellt. Åkte till skolan, hade tyska, "matte"
(var 10 stycken, så blev inget gjort), "svenska" utan lärare, lunch & sen religon i 1 h där vi renskrev fakta om buddhismen på datorn. Chill dag helt enkelt! 

                  
                           Någon mer än jag som avskyr fysik.. ?

DÅLIG UPPDATERING

Hej på er! Det var ett litet tag sen, inte haft lust eller ork för att blogga en massa de senaste dagarna.. Men jag har en fråga till er!

Vad tycker ni att jag ska skriva om i min blogg? Ge några tips!

3 MARS

Hallåj! Orkade inte blogga igår, hade ingenting speciellt för mig orkade bara inte.. Idag var det väääldigt segt att gå upp, men väl uppstigen blev de bara att dra på sig "mys"-kläder och sen bege mig till bussen. Första lektionen hade vi tyska - skrev klart en dialog med Sara & Josse & resultatet blev galet som vanligt.. Nästa lektion fick vi reda på matteprovet och jag fick 31/40 så det blev ett VG på det! Hur nöjd som helst med tanke på hur lite jag egentligen kunde.. ! Det var allt vi hann den lektionen och efter det väntade svenska & på den lektionen hade några muntligt nationella medans alla andra satt och drygade.. Jag och Amanda satt och körde hänga gubbe bla & ritade en massa "fina" grejer!! Sen när vi skulle gå & käka säger Tilda till mig att hon & jag ska torka alla matsalsbord? Så de gjorde vi med, duktiga tjejer som vi är! Sen hann vi ungefär med 40 minuter religion och sen var skoldagen slut. Tog bussen hem, och när jag kom hem började jag plugga på historiaprovet som är imon som handlar om Andra Världskriget.
Nu ska jag snart gå ner igen och läsa lite till, sen blir det att duscha och packa lite eftersom jag ska sova hos älskling i helgen!

Imon efter skolan väntas de stan med mina tjejer & sen lasergame med
Amanda, Tilda, Lina, Sara, Josse, Elias, Johan, Oskar & Anton B.     PEPPA!

 
  Amanda & jag... Erkänn söta?

1 MARS

Hej på er! Orkade inte blogga igårkväll, kom hem från Elias ganska sent. Vi "kollade" på någon film och låg i sängen och hade det mys. Idag vaknade jag vid halv 7, sminkade mig och så och sedan drog jag till bussen. Första lektionen hade vi engelska/samhälle. As nice! Andra lektionen hade vi matte-prov i ekvatoion och algebra. Det kändes väl bättre än vad jag trodde att de skulle göra, men vi får se vad resultatet blir! Sen hade vi fysik, och sedan lunch. Efter det hade vi idrott, och nu sitter vi här och har "tyska" utan lärare, och vi har inte fått någonting gjort, hihi. Snart blir det att ha bild & sedan drar jag mig till stan för att träffa Anton. PUSS
RSS 2.0