30 MAJ 2011

Måndag idag igen.. Helt hemskt va tiden går fort! Imon är det väl fredag igen, sen söndag, sen onsdag osv?

Segade mig upp idag på morgonen. Satte upp håret i en toffs och orkade inte bry mig särsklilt mycket. Första lektionen hade vi media. Lina, Kling och jag satt och gjorde en egen "Top 15"-lista, musik alltså. Chill som fan. Efter det redovisade nästan hela klassen sina arbeten om olika saker, och när det var klart hade vi syslöjd som jag inte gjorde någonting på. Efter lunchen lyssnade jag, Amanda & Lina på när Tilda övade på sin sång inför skolavslutningen. Åh, det låter så underbart! ♥

After school följde Amanda med hem, vi käkade lite och så, och efter det la vi oss i sängen och latade oss. Det hela slutade med att vi slogs och hon hamnade på golvet, woops (a) Vid 17.00 åkte vi med mamma till skolan, hon skulle på vårt föräldramöte, medans vi skulle hänga med min syrra som skulle träffa sin nya klass. Grillade korv och sånt, mysigt :)

MOTHERS DAY

Blev väckt redan klockan 9 idag. Hoppade in i duschen, fixade mig lite snabbt och satt i bilen mot Oskarshamn 30 minuter senare. De ni, det är nog mitt rekord för att ha duschat snabbt! Somsagt, åkte med mamma & pappa och kollade när min syster spelade match mot Oskarshamn. Det blev 2-0 till Hossmo. Kan väl inte annat än att säga att jag för tur med mig? Med tanke på att de alltid vinner när jag är med.. 

Vid 2-tiden åkte vi till mormor och morfar och vi gick ut och åt på "Kaj 4" i Färjestaden tillsammans med dom, min morbror och mina små kusiner. Fick vänta på maten i över en timme och när vi väl fick maten, fick jag fel mat osv.. Vart jättesur efter det, och var svinhungrig.. Rekomenderar inte det stället! 

Efter det blev det fika hemma hos m & m och efter det satte vi oss i bilen mot farmor, och även där blev det fika. När vi kom hem kollade mamma och jag på "Mästarnas mästare" och säger bara detta: Stenmark var verkligen en värdig vinnare!


Pappsen och mammsen i vintras! Älskar dom ! ♥

HALV ÅTTA HOS

TILDA  
med Lina & Amanda





Förätt + Huvudrätt + Efterätt











Tack för en underbar kväll tjejer! Hade det verkligen superkul!





EN EBBA

FREDAG KVÄLL

Efter skolan drog jag in till stan, för att jag inte hade något att göra hemma. Skulle träffat Markus, men det blev inte så. Käkade lite, sen träffade jag Fanny och Annie en stund. Efter det mötte jag Jenny och Amanda N, så gick omkring och kollade runt med dom fram till 6, då dom drog hem. Ringde min lillasyster och frågade om jag fick hänga med henne och hennes kompisar och kolla på fotboll, men tror ni att jag fick det? Nej.. Snäll syster man har! Satte mig på Donken och ringde till Amanda och frågade om hon ville kolla fotbollen med mig, men det ville hon inte.. Satt kvar där och tänkte att jag skulle ta 19.00 bussen hem.

Precis när jag skulle gå mot bussen kom Madde och Johanna och började prata, och efter ett tag kom Rasmus G, Hannes M, Linus, Emil J och Amira, Tasha + 2 till. Så stannade kvar och tänkte ta 21 bussen istället. Alla drog typ vid 20.30 förutom Amira och Rasmus så vi satt kvar och snackade ett tag, tills att Rasmus drog med någon random brud hem? Haha, aja! Amira och jag gick runt i stan och träffade små p12 som trodde dom ägde? Dom trodde seriöst att dom var skit coola och så, och bara : "Får jag pulla dig, snälla, jag betalar" & " Åh, måste ha sex, kom igen tjejer". Äckliga små p12or, gud vad jag hatar sånna!

Struntade i bussen och var kvar med Amira istället, hade så sjukt mycket att prata om, eftersom vi inte kände varandra alls innan, hade inte ens sett henne innan. Sen stötte vi ihop med ett par brudar som jag tror hette Linneá, Ida, Minnie & Elina? som ingen av oss kände. Men dom var riktigt härliga! Var tyvärr tvungen att ta 22.20 bussen hem, medans de andra drog vidare på fest. Tagga nästnästa helg då det blir att vara med de brudarna igen! :* Underbart!

PLUGG SKOLA..

Skolan idag var bara för mycket..

Fysik: Läxförhör om planeter som jag glömt bort att vi skulle ha..
Geografi: Oförberett prov på allt vi lärt oss mellan 7-9
Religion: Prov på Hinduismen och Buddhismen
Hisoria: Muntlig redovisning om FN på 5 minuter
Biologi: Evulutionspromenad

Det enda positiva var att vi slutade 13.15!

26 MAJ 2011

HEJ PÅ ER !

Skolan idag bestod av täljning utomhus och håvning i ån med min klass. Och jag lyckades skära mig själv ganska rejält. Täljde nog inte på det bästa sättet, ganska klantigt egentligen, men ont gör det i vilket fall. Efter en halv dag ute i naturen blev det sångövning inför skolavslutningen tillsammans med de flesta tjejer i 9an, och efter det blev det ett chill religionspass.

När vi slutade vid 2-tiden tog jag bussen hem, och det första jag gjorde hemma var att sova. Vaknade någon timme senare och käkade lite, och sen somnade jag igen. Försökte vakna till, men de lyckades inte så bra, så hoppade in i duschen. Sen dess har jag suttit vid datan, och gjort ett mopedtest till. Gick inte lika bra idag, men jag blev godkänd!

Nu måste jag nog stänga av här och läsa igenom religionshäftet en gång. Alltså, jag HATAR verkligen religion. Så himla onödigt ämne. Om man är intresserad kan man förfan lära sig om det på fritiden?! Lär få mitt första ig eller g efter detta provet. Ärligt skiter jag i vilket nu. Är så himla skoltrött. Bara jag får vg som slutbetyg i äckelreligionen så..! Nej, nu får jag ta att stänga av.. Eller först måste jag beställa spexfotorna! Aja, vi hörs! Puss

25 MAJ 2011

En vanlig onsdag. En tråkig men chill dag. "Prov" på geografin. Musik där vi inte gjorde någonting. Idrott där vi spelade "tennis" = gjorde ingenting. Lunch. HK där vi lagade soppa, bröd & tårta. Konstig kombination, ja, men det blev så. Efter det skippade jag median, för att ha SO med Amanda och Lina. Gjorde klart mitt arbete om FN, samt powerpoint presentationen! Duktig där ja.

När jag kom hem käkade jag grillad hamburgare tillsammans med familjen och efter det satte jag mig ner för att plugga på religonen som vi har prov i på fredag. Men nehe, det orkade jag inte med, så jag ringde till Amanda istället och frågade om hon ville kolla på fotboll i Rinkabyholm, så vi drog dit. Kollade lite halvt om halvt på matchen, men satt mest och pratade med Elin. Var över 6 månader jag träffade den tjejen, så det var riktigt kul!

Kom hem runt 9 och då satte jag mig och gjorde moped-frågor och fick 68/70. Rätt så nöjd måste jag säga! Eller okej, överlycklig. Hoppas jag får göra det riktiga provet snart så jag får mitt jäkla körkort någon gång.


Min knasiga, fina, underbara vän Amanda ! ♥

DUKTIG FLICKA

Har gjort klart bild-uppgiften. Skrivit massa fakta om Postimpressionismen och George Seurot. Och när jag var klar med det satte jag mig och letade en massa fakta om FN. Legat i idag med andra ord! Känner mig duktig! Hoppas bara att resultatet blir bra.. Nu ska jag hoppa i sängen! Puss

24 MAJ 2011

Skolan idag var chill, men ändå så fett ovärd.. Hade bild/musik utomhus fram till lunch. Satt och målade tavlor. Jag satte mig ner och försökte koncentrera mig på George Seurat´s Eiffeltorn (1889). Början blev bra, men det hela slutade i katastrof.
Jag har inte bett om att få kunna måla bra, så klaga inte!
Under tiden vi var ute hade vi även musik. Vi skulle "göra" olika ljud av naturliga saker, såsom grenar, stenar, you name it. Låter kanske väldigt tråkigt, men vi hade jätteroligt. Amandas och min rapp satte pricken över i:et måste jag endå erkänna! ;)

Efter lunch blev det att byta om och sedan sätta sig på bussen med destinationen Värsnäs, tillsammans med min klass + 9c. Orientering + dåligt väder. Det låter hemskt va? Och ja, det var det med kan jag tillägga! Efter en stor regnskur var det bara för Annie och mig att ge oss ut i skogen och leta efter 15 kontroller. 1 timme & 20 minuter senare kom vi in, med alla kontroller hittade (Annies förtjänst). Dock var båda dyblöta och uppskärda efter att ha haft ett möte med en orm. 
Gud vad vid skrek i det ögonblicket! 



 

SPEX-FOTO

Dagen i bilder:



















































Sexigare brudar får man leta efter!!






KLOCKAN 04:54

REDBULL

Grillade korv med Johan, Magnus, pappa & Bosse tidigare ikväll. Efter det blev det fotbollsspelande med Johan, och jag var bäst! Nu sitter han och jag i min säng och glor på Wallander, samtidigt som vi snackar med Svala, William, Andreas & Bror på Skype. Vilken kul fredagskväll.. Eller, ah. Det är faktiskt skoj. Festsugen som fan bara.. 

Imon väntas det stan med Amanda, Tilda, Sara, Josse & Johan. Blir att shoppa lite, käka och kolla på YellowEndElecric Alice och huvudartisten Nicke Borg på Larmtorget.
Blir en heldag med mina fina vänner helt enkelt!

YellowEnd:










20 MAJ 2011

Tjo bree! What´s up? Nejmen ah. Skolan var ganska chill. Inga rediga lektioner typ..
Fysik - Samlade fakta om Jupiter med Tilda i 10 minuter
Historia - Ingen lärare, satt och letade fakta om FN
Lunch- Tacos
Tyska - Redovisning inför läraren & 3 till. Slutade 13.00

Väntade på bussen med Geson & Anton, pratade om allt möjligt. Trevligt värre! När jag kom hem gick jag och la mig och sov, vaknade runt 6-tiden. Skulle träffat Martin, men det blev inte så :(

Nu kom Johan & Magnus precis! Ska käka grillat och lite sånt, hör nog av mig senare! Puss

19 MAJ 2011

Go´kväll!

Skolan idag var sjukt dryg, var inte på humör för någonting. Så har typ ingenting att berätta? Om jag ska vara ärlig minns jag inte vad vi gjorde! Sen jag kom hem från skolan har jag käkat & gjort 3 moped-tester. Och jag klarade alla 3! Skrek till högt av lycka varje gång det stod: "Godkänd ". Ja, det tog nästan 3 timmar.

Nu sitter jag och pratar med Svala, Andreas, William & Pelle i Skype, och har gjort i ett antal timmar.. Kom precis på att jag har en tyska-uppsats att redovisa imon, men det är bud på att öva imon i skolan och hoppa in i duschen istället! Aa, det får bli så. Efter det väntar sängen. Så godnatt på er!

18 MAJ 2011

Ja ni, nämnde brännboll i det förra inlägget. Dock var 8d med mä. (Haha fin svenska) Det blev inte mycket till spel kan jag säga. Hade någon sorts av tunering, som avbröts, för att vår klass var lite uppkätfiga. Magnus dömde helt käpprätt åt helvete, och vi blev arga. Blev inte bättre när Kalle i 8d fuskade och Davve i min klass jagade honom över planen?
Haha, gud, ni skulle ha sett!

Efter det hade vi HK där vi bakade kakor. Var med Erik och våra kola-kakor blev mumsiga, tyckte jag åtminsone.. Kort svenska-pass där ingenting gjordes, och sen skulle vi ha media. Tilda och Amanda fick sluta från sin musik-inrikning, och eftersom att vi skulle till stan tillsammans sket Lina och jag i median.. Scch! Anyways.. Vi missade bussen, väntade på nästa i över en timme.. Sen trodde vi att vår engelska-lärare Johan körde förbi så Lina ringde honom i panik för att vi ville åka med honom in, eftersom att vi inte orkade vänta på bussen längre. Men ah, vi missförstod varandra ganska mycket, men vi åkte in med honom iallafall.

Inne i stan gick vi runt lite, köpte grejer och så till spex-fotot på måndag. Provade allt när jag kom hem, och det blev väl ganska bra! Avslöjar inte här va jag kommer va, men ni kommer att få se bilder på måndag eller tisdag. Blev iaf 600:- fattigare. Eller ah, mitt konto blev de..
Pengarna slut, igen.. Toppen.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig! Tagga tyska första lektionen imorgon då.. Usch, hemska tanke. Puss godnatt ♥


Bjuder på bilden. Inget smink för er som inte ser de.

I SKOLAN

Godmorgon!

Gick upp för typ 2 timmar sen, och nu sitter jag här i skolan och har "svenska", fast vi har valfritt arbete, så jobbar med ett eget projektarbete om FN, som jag precis började med. Har SO sen med, hoppas jag får fortsätta med det då, för att det ska redovisas om några dagar..

Efter den lektionen ska vi spela brännboll mot 9c. Håller tummarna för att vi vinner, haha! Gissar på att vi har HK sen efter lunchen, sen ett kort svenska-pass och sedan media. Sedan blirre stan med Tilda & Lina ;)

USCH HEMSKT

Seriöst.. Jag blir rädd. Tänk om han har rätt? Är inte troende, men vafan..

IMORGON ;



Imorgon blir det staden med mina fina brudar! :*
Och ni? Mobba inte våran finfina svenelska! (a)

17 MAJ 2011

Hello sweeties!

Skolan idag var tråkig, men jag klarade mig igenom den. Starkt gjort! Höjdpunkten måste ändå ha varit tyskan med Sara & Josse. Vi satt bredvid varandra, och chattade på facebookchatten? Mogna vi är, vi vet. Men kul hade vi iallafall, haha! ;)

Fick skjus hem av Malin, så var hemma runt 4. Struntade i maten, eftersom att jag Tilda & Amanda gick till pizzerian och käkade på lunchen. Satte mig och gjorde svenska uppgiften, och nu sitter jag här och skriver en uppsats om Per Gessle på tyskan. Alldeles strax klar, pffh. *Utandning* När jag är klar med den blir det att hoppa in i duschen. Skriver senare!

CHEK IT OUT!

Om ni inte redan sett den, kom igen, kolla på den! Så jävla skoj!

CYKELDAG

Tjenare! Nu drar jag igång med bloggandet igen efter frågestunds-pausen. Fick väldigt många frågor, några seriösa, andra lite mindre.. Men tack allihopa som skickade in en fråga!

Idag drog skolan igång igen då efter helgen. Började dagen med att cykla till skolan redan 07.15. Hade inget bättre för mig.. Satt och snackade med folk och vid 9-tiden cyklade 9c & 9d till Ekö och sedan till Kalmar Dämme. Och vet ni vad Marcus & Emil lyckades med? De tävlade om vem som skulle komma först fram, visste inte vägen, körde fel åt helvete.. Efter ett telefonsamtal av mig hittade dom äntligen rätt. Dock hade Emils sadel lossnat? Haha! Det är bara den killen som lyckas med något sådant! Han fick helt enkelt stå hela vägen hem sen..

Började spöregna påvägen hem, och då menar jag verkligen spöregna.. Så sen satt man i skolan i över 1 timme i dyblöta kläder och väntade på lunch, men åt ingenting som vanligt, och sen satt Amanda och masserade min hårbotten hela rasten. Gud va det är skönt!

Efter en dryg mattelektion på 1 timme slutade vi äntligen. Då var det bara att cykla hem, men tog sällskap med Andreas, Marcus, Svamp & David så det gick fort. Och tror ni inte det öser ner när man har 500 meter kvar hem? Luktade surt som fan när jag kom hem. Usch!



















Amandas nagel gick av.. Och ja, hon började nästan gråta... Gullunge! :*

ALEXANDER

Anledningen till att jag skriver detta, är för att chansen är störst att du läser det här.Jag förstår inte hur detta kunde bli såhär.

Efter snart 3 års vänskap låter du allting försvinna? Jag hade ingen aning om att det skulle förstöra något mellan er. Hade verkligen ingen aning. Och om jag visste hur det låg till hade jag låtit dig berättat själv.

Jag förstår att du är arg, det gör jag. Men jag fattar inte att du tar bort mig från facebook, msn och raderar mitt nummer? Jag måste få förklara, men du lyssnar inte? Man brukar lyssna på en av sina närmsta kompisar. Jag är värd att få förklara, att stå till svars för mig själv. Men du lyssnar inte. Du har redan bestämmt dig för att jag är en "falsk jävel", och jag har redan försvunnit ur ditt liv.

Du sårar mig Alex. Efter allt du gjort mot mig och jag har förlåtit, säger du upp vänskapen för detta, som i stort sett är ett missförstånd? Efter allting vi gått igenom tillsammans. Alla våra minnen, och nu är allt bara slut? Jag vill inte detta. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte..
Det gör så jävla ont att du inte tror på mig, du vill inte ens lyssna på vad jag har att säga..

3 år Alex. 3 fucking jävla år. Du är förfan som en bror för mig. Jag kan inte tro att detta är sant. Jag vill inte tro att detta är sant.

Jag vill vakna nu.. Snälla väck mig.

I FREDAGS

Åkte till Norrliden i fredags efter skolan med Amanda och umgicks med
Alex Fabbe Erik.S Erik Andreas Erik.A & Rasmus.
Hade himla skoj! Hoppas det händer något liknande snart igen! Lite bilder:





FRÅGOR & SVAR

Postat av: Tor
Om man föds döv, vilket språk tänker man med då?
- Man tänker inte med något språk, man tänker i bilder.

Postat av: Aronsson
Hur mår du? :D
-Jadu, inte så bra faktiskt.  

Postat av: Linte P
Gillar du kanelbullar?
- Självklart!

Postat av: Jonte
Hur lång är du? :)
- Ca 1.70.

och vem i din familj & av dina kompisar känner dig bäst? :)
- Tilda & Amanda känner mig bäst av mina kompisar, medans pappa känner mig bäst i min familj :)

Postat av: Tildal
Vilka personer har du gillat så mycket så att du ville bli tillsammans med de?
- Alexander E, när jag gick i 7an.

Älskar du någon just nu, isåfall vem?
- Nej, det gör jag inte.

Hur många gånger har du blivit dissad?
- Beror på vad du menar med diss? När jag varit tillsammans med någon som sedan gjort slut? Isåfall 3. 

Hur ser din dröm-kille ut?
- Utseende? Lång, lagom muskulös. Hårfärg spelar ingen roll! Blå ögon!(a)

Röker/dricker du alkohol?
- Det händer, på fester/utekvällar osv. Inte beroende iallafall!

Postat av: Anonym ;)
vilken kille gillar/gillade du mest som du var tsm med?
- Svårt att säga, går inte att jämföra med tanke på att jag varit tillsammans med vissa längre tid, och visa kortare tid. Men Anton då, och Jacob. Fick för lite tid med han..

Har du aids?
-
Nej

vem gillar du mest i din klass?
-
Beror på ? Går inte att välja! Alla (nästan) är lika goa! ;)

vem har varit ditt bästa ligg? 
- Anton.

Postat av: C
den personen du har varit mest kär i?
- Anton.

Postat av: Jonte
vad heter du i andra namn?
- Anna & Erika. 

Postat av: Casper
Vilken linje ska du gå och vilken skola? :)
-
Samhäll/media på John Bauer.

gör du på fritiden?
- Umgås med mina vänner, datan & pluggar.

Södermöre - suger eller suger inte? ;)
-
Suger inte, tycker faktiskt södermöreskolan är bättre & finare än de flesta andra ;)

Det bästa som hänt dig? :)
- Oj, det var en väldigt svår fråga! Ingen aning faktiskt.

Postat av: Albin
Vilka egenskaper gillar du hos killar/tjejer? :)
-
Snäll, rolig & pratglad är det viktigaste.
 
Postat av: Jonte
har du något smeknamn?
-
Ja, Ebbis & Ebbs
 
Postat av: Arne
Vem är din nästa pojkvänn?
- Hur ska jag veta?

Postat av: Jesper
Hur ska en kille va enligt dig?
Snäll, gullig, rolig & omtänksam! 

Vad gillar du o göra på fritiden?
-
Umgås med vänner & vara i stan.

Om en kille fråga om du vill gå på bio eller middag vad skulle du välja?
- Självklart middag, med bio efteråt ;)

Är du kär/gillar någon just nu?
Jag är inte kär, men jag gillar en, ja.

Postat av:
Hur länge har du bloggat och vad vill du uppnå med din bloggning?
-
Jag har bloggat sen i Oktober 2010, så i 7 månader. Vill inte precis uppnå något, gillar helt enkelt bara att skriva.

Har du någon kille på G nu?
- Inte direkt.

Vad ska du gå för gymnasie ?
-
John Bauer!
 
Postat av: André
Vilket gymnasie har du valt te hösten? :) RyssbyGymnasiet? :)
-
Haha usch nej! John Bauer såklart! ;)

Postat av:
suga el runka av en kille?
 - Runka

Postat av: anden
vad var svaret på fråga 11 i c delen i nationella i matte ?
- Jag kommer inte ens vilken fråga det var, men är väldigt säker på att jag skrev ett "?" på den frågan. Så jag har ingen aning! Du vet säkert ? ;)

Postat av:
Har du HIV?
-
Nej

Postat av: lallaren
skulle du vilja våldta en östgöte ?
- Jaa, verkligen.. Fast nej.

Postat av: Tord
Hej Ebba , Vad har du för Ögonfärg ?
-
Heeeej Tord! Blå/gröna :)

Postat av: Martin
tänder du på när någon kille stönar dej i örat ;)
-
Haha yes

Postat av: Din Jesper
Skulle du kunna tänka dig o bo me mig i Sthlm? :D
- Klart jag skulle kunna Jeppe! :D

Postat av: hihi
skulle du vilja ha en kille snarr :)
- Jag vet faktiskt inte.. Trivs med singellivet men börjar faktiskt fundera på om jag vill ha ett seriöst förhållande nu..

Postat av: Christian
Gillar du ostkaka?
- Nej det gör jag inte, skitäckligt!

Postat av: E
Skulle du kunna ensam me mig en hel natt utan att göra nåt?
-
Ja de skulle jag.

Va händer i sommar?
- Ingenting planerat faktiskt. Men blir nog liseberg med familjen & kompisar. Funderar även på att boka campingplats på Böda med några! Annars blirre bara sol & bad!

Vilket gymnasium ska du börja på?
-
John Bauer

E du på G me nån? ;)
- Inte dirket..

Postat av:
När ska du växa upp?
-
Jadu.. Det har jag inget svar på.

Postat av: Tord
Hej Ebba , Trivs du med ditt liv :)?
- Ja det gör jag, faktiskt :)

Postat av: Tord
Hej Ebba , Vad har du för stjärntecken?
-
Stenbock ofc!

Postat av: Tord
Hej Ebba , Vad är ditt favorit djur?
-
Har 2! Katt & hund

Postat av: Tord
Hej Ebba, Vilken är din favorit film?
Disturbia utan tvekan!

Postat av: Tord
Hej Ebba , Om du fick välja en date med vem som helst vem skulle du ta ? :P
-
Hmm.. Mattias Andreasson i E.M.D!!! Dregel..
 
Postat av: Tord
Hej Ebba , Vilken är din favorit färg?
-
Svart och vit

Postat av: Albin
Vad gillar du med dig själv/din kropp etc och vad gillar du inte med dig själv? :)
- Utseende: Gillar: Mina ögon.. Ogillar: Min längd (för kort) och storleken på mina bröst (för små)
Personlighet: Gillar: Jag är snäll Ogillar: Dömmer folk utan att känna dom.

Vad har du för drömmar/planer inför framtiden?
-
Har inga planer, men vill gärna bli fotograf eller jobba på tidning eller något liknande!

Vad lyssnar du på?
- Pop & RnB

varför började du blogga?
-
För att Amanda tyckte att jag skulle göra det, och för att jag gillar att skriva :)

hur var ditt första förhållande?
-
Det var väl inte så lyckat.. Gick i sjuan, var tillsammans med Pontus (94a) & det höll i 2 veckor. Jag var lite smått kär, det mesta av den "kärleken" var väl själva spänningen i att ha en kille..

vad är det finaste någon kille/pojkvän har gjort mot dig?
- Anton tog med mig till ett ställe, andra gången vi träffades. Uppe på en kulle, med utsikt över vattnet. Solen speglade sig i vattnet och det var sjukt fint. Det var en underbar känsla att befinna sig där med han. Så jag svarar " när Anton tog med mig till det stället ".

Trivs du där du bor?
- Ja det gör jag. Visst det ligger lite "off town" men jag trivs. Har många bra vänner här så, och alla känner alla.

Någon person du skulle vilja träffa mest av allt?
-
Per Gessle, bara för att.

Brukar du dricka?
-
Brukar och brukar.. Det händer!

Vilket är ditt favoritplagg?
- Tunika och tights!

Postat av: Tilda<3
Hej gullplutt! Hoppas du börjar kommentera min blogg lite med!! HAHA!!<3 Älskar dig snygging! Här är mina frågor:
#Vad är det roligaste du vet att göra med din kompisar?
-
Sitta och prata och att bara dampa loss!

#Favoritmat?
- Hmm.. Klyftpotatis, fläskfilé & vitlökssås!

#Om du måste välja mellan att gå naken(bh och trosor på) i skolan en hel dag eller att visa dig naken framför EMD vilket skulle du vilja?
- HAHAAH! Visa mig naken framför E.M.D, med tanke på att jag inte känner någon av dem! ;)

AVSLUTAD!



Frågestunden är avslutad.. Frågorna & svaren kommer snart upp!

FRÅGESTUND


Bara kommentera på nu, fråga vad ni nu undrar över.
Avslutas på söndag

10 MAJ 2011

Tja!
Hade historia första lektionen och sedan åkte vi in på teater. Kommer inte ihåg va den hette, men den var faktiskt bra. Dock lite lång.. 2 timmar senare käkade vi lunch i skolan och sen blev det att spela softboll på idrotten i 30 minuter. Och vilket lag vann? Självklart det jag var med i! Gjorde ju sååå mycket med.. Det var seriöst för varmt för att orka röra på sig? Efter det blev det tyska och sen bild. Trodde vi skulle få värsta läxan i tyskan, men icke sa nicke. Denna veckan = helt läxfria!
Hur underbart är inte det?

När jag kom hem la jag mig i solen, och somnade. Vaknade 2 timmar senare och gick in och la mig i sängen istället. Vaknade för en timme sen ungefär, och är fortfarande supertrött. Satte mig upp i sängen och började göra moppe-teorin. 70 frågor, 53 rätt, och jag blev underkänd.. Känner att jag hatar denna äckliga teorin väldigt mycket. Frågorna är ju helt cp formulerade.. Måste ta tag i detta nu, så att jag får mitt körkort snart. Får väl plugga mer imorgon, eftersom att jag nu sitter här med världens huvudvärk och ont i magen har jag med. Kanske börjar bli sjuk? Känns faktiskt som det..


Konstig bild punkt com ?

COME ON!

Tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera? Det blir mycket roligare att blogga om man får kommentarer osv. Och ni vet att ni får fråga vad som helst. Det är bara att skicka iväg en fråga eller en kommentar, svårare en så är det inte! Det uppskattas liksom! :)

Och nu, vad tycker ni att jag ska skriva om? Något speciellt?
Bara skriv, så att jag vet!!

9 MAJ 2011

Hej på er! Idag har varit en bra dag. Varit glad, och inte bråkat med någon lärare? Creed till mig, Lina & Amanda! Media - Svenska - Engelska - Syslöjd - Lunch - TEMA var vad skoldagen bestod av. Hyffsat okej, med tanke på att jag var på bra humör när jag kom hem!

Efter skolan käkade Amanda och jag här hemma hos mig, sen gick vi ut och la oss i solstolarna. Och vet ni? Vi somnade, båda två. Gulligt värre.. Vid 17.30 åkte vi till Mönserås och kollade på en moped. En blåsvart speedfight från 2003 i fint skick, och som var värd sina 7000:- så pappa köpte den till mig, som i försenad födelsedagspresent. Så man kan säga att jag fick en systemkamera för 5000 kronor och en moped för 7000 kronor på min 15-års dag. Vet en glad tjej kan jag säga!!

Nu sitter jag här och kollar på Big Brother med ett halvt öga & kom precis att tänka på att vi knappt har några läxor denna veckan, hur gutt är inte det?

Vad tycker ni?

Peugeot, Speedfight. Årsmodell: 2003 för 7000:-

. . . . . . . .

"I´ll be standing right next to you"

8 MAJ 2011

Hej på er! Gick upp runt 11, käkade nybakat bröd och hoppade sedan i skinstället och åkte motorcykel med pappsen. Det var verkligen jättelänge sen jag åkte, och det var galet skoj. Älskar den höga farten, när man ligger i svängarna, och känslan av att glida upp på bakhjulet. Ni som inte åkt, måste verkligen göra det! Rundan blev: Trekanten - Nybro - Tvärskog - Sandvik. Köpte även svart spray-färg.

När vi kom hem runt 2-tiden la jag mig ute i solen och stekte i 20 minuter. Efter det började jag och pappa lacka om min vita spegelram + en fotoram, från vit till svart. Hoppade in i duschen, och när jag var klar kom mormor, morfar, min morbror & hans tjej för att fira pappa. Bjöds på tårta och så. Sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat Big Brother och småsaker. Katha åkte ut, vet inte om det var bra eller dåligt, ingen direkt åsikt om det..
Nu ska jag nog ta och sova, är inte direkt på något skriv-humör.. Hoppas det har gått över tills imon, för annars blir det nog en paus med bloggandet. Sov gott! ♥ 

       ( KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE RESULTAT )
   
        

KLOCKAN 02.15

Godkväll? Eller godnatt? Jag vet inte. Gick bort till mina grannar Magnus & Johan tillsammans med pappa runt 20.00. Grillade korv och hade det allmänt trevligt! Efter ett tag tog vi en promenad och hamnade på Gästis där det var sjukt mycket folk. Tror aldrig jag har sett så mycket folk i lilla Vassmolösa? Och tänka sig, det händer faktisk saker i detta lilla samhället.. Det trodde jag aldrig! Live musik, öppen bar och trevligt folk. Denna lördagskvällen blev jättelyckad, trots att jag trodde att jag skulle tråka ihjäl mig tidigare idag. Ja, jag hoppas verkligen att detta inträffar igen någon gång! Bandet som spelade var verkligen jättebra!

       
               Nu är det sovdags! Godnatt allihopa! :*

7 MAJ 2011

Kan ni förstå? Gick upp klockan 9 idag! Hoppade in i duschen och fixade mig lite snabbt och sedan åkte pappa, farmor & jag på marknad i Gullabo. Det var ingenting att ha dirket, men pappa köpte 3 filmer till mig, dock sett allihopa, men iallafall! Åkte hem till farmor någon timme senare, fikade lite, och åkte senare vidare till stan och käkade på KG (kalmar grillen). Det var jättegott, men blev så sjukt mätt. Sen vi kom hem har jag inte gjort så mycket, tjatat lite på Amanda.. Men ah. Skulle dragit till Nybro och sovit där inatt men verkar inte bli så nu.. Får se om jag hittar på något annat, orkar inte sitta och glo här hemma.. Mamma ska ut med sina kompisar, och pappa med sina, och Jonna är borta. Skoj! Nej... 


  3 för 100 :- + att disurbia är min favoritfilm. Lyckat!

TRÅKIGT

10 frågor om dig själv
Ditt namn? - Ebba Carlsson
När fyller du år? - 31 December
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Hål i öronen
Vad har du på dig just nu? - Tights & Tunika
Vilken årstid är bäst? - Sommar & vinter
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna runt 10 & vara pigg!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen
Vad är du bra på? - Att slösa upp mina sms
Vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj, Tilda & Amanda
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror på

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Tilda & Amanda
Vem är roligast av dina vänner? - Amanda när hon får ryck, annars Alexander 
Vem är snyggast av dina vänner? - Tjej: Amanda  Kille: Hannes
Vem är sötast av dina vänner? - Tilda & Lina
Vem är mest partynisse? - Hmm.. Nicke
Vem är den du helst har filmkväll med? - Tilda
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Amanda

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Ingen?
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Inte precis
Vem är farligast i din familj? - Jonna, hon slåss!
Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa
Vem är coolast? - Pappa såklart!!
Har ni något husdjur? - Ja, 2 katter. Pettsson & Findus
Vem har du mest gemensamt med? - Jonna
Vem står för underhållningen? - Pappa
Vem sover du oftast med? - Ingen av dom
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Finns alldeles för många 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Duschat, varit på marknad, käkat i stan med pappsen
Har du varit glad idag? - Ja!
Har du varit ledsen idag? - Nej
Har du gjort något bra idag? - Sällskapat farmor, så ja
Vad ska du göra nu? - Kolla BB & sen kolla film tror jag..
Har du gjort något dåligt idag? - Tror inte det..
Vad har du ätit idag? - Gyrostallrik
Har du duschat idag? - Ja
Är du trött nu? - Nej
Vad händer imorgon? - Jadu, ingenting planerat

Skolan
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Nej, de är helg?

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Jesper Källen
Vem ringde dig senast? - Nicke Palmqvist
Vem sms:a till dig senast? - Jesper Källen
Vem sms:a du till senast? - Filip Thune

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Verkligen inte!
Vad är klockan nu? - 17.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Youtube och blogg.se

Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - 2 minter sen
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Han sitter mittemot mig nu

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - Yesterday - Conor Maynard feat. Toni Braxton
Vad gillar du för musik? - Pop & RnB

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? - Kyssa någon annan
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
Vem hade du senast ett förhållande med och när var det? - Elias, tog slut i början av april
Är du romantisk? - Inte speciellt
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - I högstadiet: Pontus
Hur länge höll det? 2 veckor
Har du nångång slagit någon? - Ja
Har du lekt med någons känslor? - Lite
Länge höll ditt längsta förhållande? - 1 år & 2 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Båda.. Så vet inte 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Aa det tror jag
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Jesper Sjögren
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
Har du haft en KK? - Inte precis
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma: 20 Pappa: 21
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Det tror jag
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Lika många
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Snygg? Beror på hur killen ser ut liksom..

FEMTE MAJ

Vet ni?! De 2 första delarna i mattenationella gick faktiskt bra! Fick reda på det resultatet nästan direkt efter, så är nöjd! För övrigt satt jag bara i bibblan och flumade mig med Lina och Josefin, och efter det fick vi stressa i oss maten, för att sedan springa iväg på en tråkig och dryg orienteringsrunda. Jag gick/joggade med Annie, och vi hann ta 9/15 kontroller = 96 poäng. Ganska bra jobbat ändå! Slutade 13.30 och då blev det att ta bussen hem till mig med Amanda, där vi bråkade med min irriterande lillasyster, & råkade sparka Amanda på käken, woops! (a)

Nu sitter vi hemma hos Amanda och snackar Skype med Macky och Isac. Och Amanda har typ dampet och sitter och gurglar saft? Mog1 chey!
Aja, det är tur att man har sånnahär coola kompisar ibland! ;) Blir väl att dra hem om någon knapp timme, och då blir det att kolla Big Brother, om jag orkar. Är väldigt trött!

Imorgon har jag typ ingenting planerat. Skitdrygt.. Vad ska ni göra?

GOOD NIGHT

Efter att ha kollat klart på "Plastikdoktor 90210" blir det att sova. Är väldigt trött, så får väl se om jag orkar se klart programmet!
Godnatt på er, sov så gott!



Lycka till på nationella imon, alla nior där ute i Sverige!

BORING !!

Du heter: Ebba
Smeknamn: Ebbie, Ebbz
Berätta något om dig själv som knappt någon känner till: Jag gillar inte att umgås med tjejer, såvida jag inte känner dem bra.
Låt som du lyssnar på när du är deppig: Broken Strings - James Morrisson feat. Nelly F
Beroende av: Min mobil
Vad tror folk om dig: Saker som inte stämmer..
Får du oftast komplimanger för: Mina ögon och mitt hår
Brukar du skratta för dig själv: Haha, ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Tungt :/har nationella i engelska på fredag<3
Var bor du: Vassmolösa
Trivs du där: Jadå, ett mysigt lite samhälle. Suger på helgerna dock
Äger du några converse: Nej
När blev du fotad senast: Lördags
Hur känner du dig nu: Trött och nervös
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vem kysste du senast: Emil
Vad saknar du: Mina pengar jag shoppade upp
Hade du en bra kväll igår: Skulle jag tro
Rakar du benen: Självklart
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 21-23
Är du blyg: Nej, det kan jag inte påstå 
Sysslar du med någon idrott: Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hmm.. Nej
Har du spytt offentligt: Aa
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Allt man inte kan göra när man är tjej
Dumpa/bli dumpad: Båda gör lika ont
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Skolan, sen stan 
Vad längtar du till: Sommarlovet!
Gillar du att gå på bio: Klart
Har du någon allra bästa vän: Aa
Tycker du om någon just nu: Yes
Gröna eller röda äpplen: Röda
Har du bra tålamod: Nej, inte för 5 öre!
Vilken tid gick du upp idag: 07.00
Har du sovit i din egen säng inatt: Aa
Sover du helst med eller utan någon: Beror på med vem?
När grät du senast: Måndags
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa nya kläder, elektronik prylar & en bil!
Vad använder du för schampo: Sunsilk och Loréal Paris Evital color-vive
Hur gammal är du: 15
Vad tycker du om brunetter: Inget speciellt?
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Har du piercing:  Öronen, men det gills väl inte?
Vill du gifta dig: Jadå
Vill du ha barn: Klart 
Solar du ofta: På sommaren, ja
Är du bra på att laga mat: Sådär!
Är du höjdrädd: Nej!
Hur vig är du: Sådär
Är du musikalisk: Kan jag inte påstå! 
Gillar du att sjunga: Ja i duschen och inför Amanda som klagar :D
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Magnum - Strawberry White
Tror du på ett liv efter döden? Jadå
Har du tandläkarskräck? Yes
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska! 
Vilken ögonfärg har du: Blå/gröna 
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja 
Biter du på naglarna: Nej, för hårda naglar och för svaga tänder
Röker du: Händer 
Hur ofta tränar/motionerar du: Några dagar i veckan
Vad kollar du på hos en kille/tjej: Jadu, håret, ögonen & givetvis personligheten!
Hur många gånger har du varit kär: 5

4 MAJ 2011

Grattis till min underbara pappa som fyller 39 år idag! Puss på dig ♥

Hej på er!
Dagen var chill, men ändå dryg. Geografi - Musik - Idrott - Lunch - HK. Slutade vid 14.00 idag, istället för 15.45. Så sjukt skönt! På HK:n lagade vi spaniens national-rätt, som innehöll räkor. Fyfasiken så äckligt det såg ut när Andreas rensade dom! Maten var hyffsat god iaf, men tryckte i mig för att hinna med bussen hem. Jag och Oskar var dom enda som hann med 2-bussen, galen tur hade vi!

Väl hemma käkade jag mat (igen) och efter det satte jag mig vid datorn en stund, och sen när mamma & syrran åkte till affären för att köpa blommor och lite till pappsen, så pluggade jag matte. Har nationella imorgon, kommer inte gå så bra, tyvärr.. Men om ni håller tummarna för mig, så kanske det går bättre?

Kom nyss ut ifrån duschen, och nu sitter jag här och kollar på Big Brother.
Förresten så provade jag ett nytt schampoo.
Det fungerade jättebra, håret är sjukt mjukt och doftar underbart!


                   Loréal Paris Evital Color - Vive

FRÅGA & SVAR

Lisa om SISTA APRIL:
varför gjorde du och elias slut? och saknar du anton något?

Jag och Elias gjorde slut för att jag inte hade känlor för honom på det sättet. Vi har varit bästavänner i över 2 år och byggt upp en relation under den tiden liksom. Jag fick väldigt starka känslor för honom i Januari, men de försvann tyvärr.. Han är verkligen en underbar kille och jag hoppas innerligt att vår vännskap kommer att bli densamma igen!

Och på den andra frågan svarar jag nej. Visst, man kan sakna själva tiden vi var tillsammans, alla minnen och allt vi gjorde. Speciellt när man kollar på alla bilder! Men jag saknar inte honom på det sättet. Vi har fortfarande kontakt med varandra och ses ibland, men det är enbart som kompisar. Visst, det kan kännas lite fel ibland, för båda 2, men jag förstår honom & han förstår mig och det uppskattar jag.. Så svaret på den frågan är nej.

Och självklart, om just du har en fråga, är det bara att kommentera och skriva så svarar jag på det så snabbt som möjligt!

3 MAJ 2011

Är så galet glad! Klarade sista uppkörningen, så nu är det bara det stora slutprovet kvar! Dock måste jag göra massa frågor här hemma innan jag får göra provet, och det suger ganksa så mycket.

Amanda och jag drog in tills stan så att vi var inne där redan vid 8. Satt & snackade ett tag, och sen började jag köra moppe då, med Mats. En timme senare var det Amandas tur & då satt jag och väntade. Senare gick vi till Donken och käkade och sedan tog vi bussen till skolan. Hade matte, och sedan idrott eftersom vi har annat schema nu "tema-veckorna". 

Vi trodde att vi skulle slippa idrotten, så vi var jätteglada. Men nej, då skulle vi spela fotboll utomhus i +5° c. Så vi klagade på David & Magnus (idrottslärarna) i typ 15 minuter att vi inte ville vara med och killarna fick typ damp på oss? Vi var sjukt sura! Sen när vi väl går med på att vara med, går vi till omklädningsrummet för att byta om. Men nehe, då va dörrarna låsta, så vi fick gå genom killarnas. När vi kom ner & skulle gå in andra hållet till omklädningsrummet var det låst där med? Så vi får gå och hämta Magnus nycklar och då trillar Amanda på ett cp sätt, så vi dör lite av skratt. När vi låser upp är det fullt med dockor och smink och skit så där kan vi inte vara, så då klagar vi ännu mera till Magnus. Allt slutar med att vi får byta om med killarna, haha. Sen när vi började spela fotboll då var det grymt kallt, och helt plötsligt började det snöa? Kul..
 
Efter skolan käkade jag, medans Amanda satt och tjockade sig med chips ;) Hon åkte hem typ dirket och då la jag mig i sängen, och vet ni? Jag somnade.. Ovanligt va? Vaknade vid 8 igen och var skitsur! Satte mig vid datorn och självklart fastnade jag här.. Kollade Big Brother nyss, och Simon är helt klart min favorit! Nu måste jag kolla igenom geografi-läxan och jag hoppas på att den sätter sig med en gång, eftersom att jag snart måste gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Vore så himla skönt att vara ledig imon alltså! Godnatt


2 MAJ 2011

Slänger in ett fint litet inlägg innan läggdags! Dagen i skolan var sjukt chill. Rast från 8.20-10.00 och efter det blev det att kolla på film på historian. Sen hade vi syslöjd ett tag, gick galet snabbt. Lunch & efter det hade vi infotmationsmöte i aulan om tema-dagarna vi ska ha nu 4 veckor framåt. Temat blev "Ute i naturen" och hur intressant är det på en skala 1-10? Åh!

Efter skolan hängde Amanda med hem & vi tog en powernap i ca 2 timmar. Det var grymt skönt att sova han jag säga, haha! När vi vaknat till ordentligt började vi plugga på moped-teorin och efter några minuter kom Marcus hem hit och var social. Måste varit roligt för honom att sitta och höra på våra braiga kunskaper om mopeder & körning! Det blev ju inte bättre av att hon & jag misstolkade allt i varannan mening. Men seriöst, vem misstolkar inte denna meningen? :

" Du måste naturligtvis öva så att du snabbt hittar rätt reglage och knappar utan att behöva flytta blicken ifrån vägen. Öva när du sitter på mopeden och blunda gärna när du gör denna övning."

Nu blir det att hoppa i säng, och bredvid kommer Amanda att sova! Imon bär det av mot staden redan 07.17 för att käka något och sedan ska båda köra upp för moped-körkortet. Ett stort lycka till, till oss! Tack!

VALBORG 2011

Valborg firades somsagt hemma hos mig, med mina fina vänner Amanda, Tilda, Marcus, David, Andreas, Emil, Josse & Sara! Grillade, spelade kubb, körde "jag har aldrig" och det övergick senare i "Truth or dare" och det spårade väl ut en aning? Eller vad säger ni? ;) Hade iallafall en galet rolig kväll, med mycket snack, lite onykterhet & finfin "sexy" dance med Amanda! Grattis er som upplevde den! 
Här kommer lite bilder från kvällen:

















Jo, fint med liiite spamm från 2 idioter ;)