SISTA APRIL

Hej på er! Tänkte att jag kunde skriva ett lite snabbt inlägg! Idag vaknade jag vid 12, hoppade in i duschen för att jag inte hade något att göra, sen sminkade jag mig och lite så. Precis när jag var klar smsade Sebbe, så då gick jag till macken och träffade honom. Vi gick omkring lite och hamnade hemma hos mig. Någon timme senare gick vi till macken igen, sen skjusade han hem mig, i sin otroligt snygga bil! (a) Väl hemma igen käkade jag med mamma & pappa, och sen dess har jag suttit här framför datorn.

När som helst kommer Amanda, så kanske lika bra att stänga av datorn nu? Iallafall! Kvällen spenderas/firas här hemma med fina vänner! Det lär bli superkul! Nej, nu plingade det på dörren, och ja det var Amanda, så stänger av datan nu!

Ni får ha en trevlig kväll allihopa! Puss ♥


Söt bild tagen maj 2010 ! Hihi, mörda mig inte nu sötis!

UPPDATERING

Somsagt, väldigt dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna, men ni borde förstå varför.. Nu på påsklovet har det knappt hänt någontingen, förutom Ullared i tisdags med Tilda, Josse & Sara. Köpte saker för 2000 :-
Tog kort på skiten, men orkar inte lägga in på datan så, det förblir hemligt vad jag köpt!

Just nu sitter jag här, hemma i sängen med en skål popcorn i knät & snackar Skype med Chrille & chattar med Martin, Rickard, Anton & Tobbe. Tänk att världens tråkigaste dag kan bli rolig? Trots en diss..

Aja, valborg imon då! Känns verkligen inte som det, men ah.
Vi får hoppas att det blir skoj! Ha det bra ! ♥



HELVETE..

Tänkte att jag skulle berätta varför jag inte skrivit på ett tag:
I måndags morgon väckte mamma och pappa mig & min syster och berättade att dom ska flytta ifrån varandra, eller ja, mamma ska flytta.. Ni kanske förstår varför jag inte orkat skriva. Det är väldigt jobbigt för min syster och mig, men ja, sånt är livet antar jag.. Jobbigt att se pappa gråta, det är verkligen det värsta som finns. Hoppas det blir bättre snart.. De pratar med varandra, och de verkar vara vänner. Det är ju iallafall positivt..

Tack mina underbara vänner för att ni finns här för mig! ♥

21 APRIL

Tjenaa! Dagen i skolan:  tyska - matte - svenska - lunch - religion. Chill på de första lektionerna! Dock kom religionsprovet och förstörde hela skiten..
Det gick inte alls bra, usch! Efter provet (slutade runt 13.30) drog Amanda, Tilda & jag till stan för att käka och shoppa lite. Ja ni, vad ska man säga? En trevlig "gubbe" kom och började snacka med oss, fick fina komplimanger kan man säga, haha! Sen efter det blev vi erbjudna att åka bil med någon annan kille.. Anyways! Efter vi käkat gick vi omkring lite och så, sen tog vi bussen hem till mig och var hemma i 20 minuter, då vi drog vidare till Andreas där Emil, Marcus & Koffe hade "lan". As nice! Just nu sitter jag här och skriver, medans resten sitter och glor på när Macky lirar Amnesia. Haha, fan va alla är rädda? :o Imon blir det nog att vara med Amanda & Nicke, sen får vi se vad som händer! Puss

JÄVLA SKITDAG

Gårdagen spenderades till Amanda fram till 6 tiden, och sen satte jag mig ner för att plugga.. Och det slutade ju som det gjorde..

Idag blev det ingen skola för min del, kan säga att det har med plugget att göra. Så imon blir det väl något möte med någon av mina mentorer.. Aja, är galet trött just nu så ska in i duschen en snabbis nu, kolla igenom religionen och sedan sova! Det blev ett litet, kort & tråkigt inlägg, men de fick bli så idag. Puss

DÖ RELIGION, DÖ!

Hej på er alla fina!
Det första jag gjorde idag va att dra upp rullgardinen och känna solens strålar slå mot ansiktet. Så jäkla nice! Käkade frukost, hoppade på bussen och kom till skolan. Första lektionen hade vi media. Resten av dagen, dvs. engelska - syslöjd - lunch - matte satt vi ute. Läste på engelskan, stickade på slöjden & gjorde B1 (övning) inför de nationella provet på matten. Kan säga att jag är riktigt röd på bröstet nu efter att ha suttit ute i ca. 4 timmar i skolan.. Efter skolan tog jag bussen hem och Tilda hängde med. Gjorde lite frågor i religionen, och efter någon timme skulle hon iväg. Då lyfte jag luren och ringde till Amanda och frågade om hon ville hitta på något. Så vi cyklade till affären, köpte oss en svalkande glass i det fina vädret, cyklade hem och gjorde klart alla frågorna i religionen.
Och jag säger bara detta: Vilket jävla onödigt ämne!
HATA! HATA! HATA! Åhh, det suger så jävla hårt!!

Hihi, oj, kanske ska lugna ner mig lite! När vi hade varit duktiga och pluggat lite gick vi ut och gick en runda, och då var det minsan inte lika varmt ute.. Snarare kallt! Efter det duschade jag, och sedan kollade hon och jag på Big Brother. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på att Amanda ska bli klar så att vi kan släcka lampan. Imon blir det att cykla till skolan, får hårdplugga kemin imon när jag vaknar. Orkar verkligen inte kolla på den nu. Puss godnatt sötisar!

GÅRDAGEN

KÄRLEK TILL 9d ♥










Kvällen blev lyckad, trots att:
- Vi höll på att elda upp hela engångsgrillen
- Bryggan fattade nästan eld
- Ingen fick igång den "riktiga" grillen från början
- Jag brände mig på tändaren
- Marcus loka "exploderade"
- Tappade min hamburgare upp&ner
- Och att det nästan började regna.



16 APRIL

GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN!
Hej på er! Vaknade runt 12 av att Amanda ringde. När vi pratat klart blev det att hoppa in i duschen & efter det käkade jag frukost. Har suttit framför datan enda sen dess, kanske dags att klä på sig nu, med tanke på att klockan är 16? Ska somsagt gå ner till och fixa iordning mig, sedan ringa Marcus & sen ska vi cykla ner till Amanda. Ikväll blir det grillning nere i Bottorp med klassen. Haha fårse om det blir lyckat, eller om de går åt helvete.. Hoppas att vädret blir bättre iallafall! Puss

15 APRIL

Skolan idag gick snabbt. Film på både kemin, geografin & tyskan, och på engelskan hade vi muntliga i nationella.. Det gick väl lite som de gick.. ;) Efter skolan tog jag bussen till stan, mötte Rasmus & gick sedan till Alex syrras lägenhet. Pratade, skrattade & flummade oss mest. Men vad mer kan man förvänta sig när man är med dom 2? ;) Rasmus drog runt 7, och själv stannade jag till 9. Hade iallafall en sjukt bra dag tillsammans med dom.
Ni är underbara killar!










          Bilderna säger det mesta, flummiga x 100.

14 APRIL

Gårdagen blev mycket lyckad trotsallt! Dans i folkets-park med Falkenbergskolan, Vasa och Barkestorp! Och vilken skola vann danstävlingen om inte Södermöre, tack vare Ebba S & Marcus då ;) Hade iallafall sjukt trevligt, med både dans, fin sång & vänner. Amanda och jag ägde dansgolvet om något..

Idag har jag varit seg hela dagen, dansen tog kål på alla niorna.. Ingen som var speciellt pigg idag kan jag påstå. Chill dag i skolan iallafall.
Tyska - Matte - Svenska - Lunch - Religion.
Hag säger bara 3 ord : JAG ÄLSKAR 9D. Svenska lektionen, seriöst! Macky gick omkring med förbundna ögon, snurrade runt, slog nästan sönder projektorn, slog nästan Lina, snubblade ett antal gånger. Ae, det går inte att förklara!
Efter skolan blev det hem och äta, ut och gå & spela fotboll med syrran sedan plugga lite snabbt för att sedan sätta sig vid datorn och kolla runt lite! Just nu sitter jag och kollar på Big Brother. Gud vad Gurkan är härligt eller! Nej, nu måste jag sova! Imon får vi reda på tyskaprovet och första delarna på engelska nationella.. Vet inte riktigt om jag vill veta.. Efter skolan blir det stan med mina fina vänner Alex & Rasmus. Puss

12 APRIL

Sitter här i sängen och kollar på Big Brother.. Inget liv jagvet.. Skyll på Tilda & Amanda! ;) Ja ni, vad har hänt idag egentligen? Först skolan, tråkiga lektioner dagen igenom. Efter den tog jag bussen hem, käkade och sedan åkte jag till Hansa City med mamma & pappa och köpte nya "utochgå" skor, och det slutade med att jag fick ett par EasyTone för 1199:- Förvånad, men glad! Efter det var det bara att sätta sig och göra konsumentkunskapen. Duktig flicka, jao! Nu ska jag sova, är galet trött. Imon blir det nationell uppsats i engelska dirket på morgonen, och efter skolan blir det dans i folkets-park med massa 9or.
Tagga.. ! Eller något sånt.. Vafan ska man ha på sig?

I lördags var jag hos Tilda med Andreas, Macky & David. Kollade film och hade det trevligt. Måste verkligen göras om! Och för er som inte vet om det, så har jag och Elias gjort slut..

Ajust det, sova vare som stod på schemat! Godnatt sötisar! ♥


Söt bild på mig & Andreas ^^

8 APRIL

Tänkte berätta om min väldigt intressanta dag.. 08.20 hade vi NAP i engelska, först läsförståelse och sen hörförståelse. Kändes väl ganska okej. Blev lite för svårt i slutet på hör-saken (a) Efter det hade vi lektion utan lärare så blev inte mycket gjort. Efter det lunch & sen film på tyskan. Bokade även plats till Ullared med fritidsgården på påsklovet (tisdag 26/4). Lär bli en nice dag med Tilda, Josse & Sara! Fick även tillbaka teoriprovet inom idrott och hade bara 1,5 fel så de blev ett MVG. De satt inte helt fel ;) Sen dess att jag kom hem har jag käkat och bara suttit här framför datan och drygat. Finns ingenting att göra typ.. Hoppas Tilda kommer hem snart så att man kan dra till henne! :* Känner att jag är lite avis på Amanda som drog till Göteborg idag under NAP, för imorgon ska hon nämligen kolla på Robert Gustavssons show samt få en ansiktbehandling och bo på "Gothia Tower". Erkänn, lite fuskigt är det allt?

 
 Bild: Sommaren innan 8an (2009) Jag, Tilda och Amanda.
 Vill bara att ni ska veta att jag älskar er galet mycket och att ni har 
 en otroligt stor plats i mitt hjärta tjejer. Efter 13 års vännskap finns
 det ingenting som kan ta mig ifrån er!  A+M+E= sant ♥

GOODNIGHT

Nu väntar sängen på mig, känns väldigt lockande! Är galet trött! Uscha.. Imon är det nationella i engelska - läsförståelse och hörförståelse direkt på morgonen. Håller tummarna för att de går bra! Förövrigt har jag inget planerat denna helgen, vad jag vet? Hoppas att det händer något skoj iallafall! Godnatt på er!

7 APRIL

Resultatet av gårdagens dans är: Träningsverk i vaderna, låren, armana och har galet ont i nacken. Lärde mig knappt någonting heller, var svårt (a)

Idag började skolan med tyska-prov, som kändes hyffsat bra. Hoppas på högre än G! Efter det följde muntligt mattenationellt prov för min, Emil, Koffe & Linas del. Det var väl lätt antar jag.. På svenskan satt jag och försökte komma på frågor som jag ska ställa till rektorn i en intervju. Någon som har förslag på frågor?
Efter skolan tog Tilda, Amanda & jag bussen hem till Amanda och kollade på
"Im number four" med Alex Pettyfer som huvudroll. Filmen var väldigt bra för att vara så overklig, och det gör ju ingenting att Alex är så galet snygg! :* Efter filmen lagade vi pannkakor, eller jaa.. Amanda rättaresagt! Sedan drog Matilda och efter käket kollade Amanda och jag på "Tusen gånger starkare" som jag redan sett en gång, men den är verkligen superbra! Förresten! Vi skjöt med luftgevär ute i blåsten, första gången i mitt liv. Jätteskoj!





3/7 träffar.. Skyller på blåsten! Fast fick en 6a & en 9a! STOLT

6 APRIL

Hallå där! Dålig uppdatering, känner att det börjar bli lite av en vana? Inte hänt så himla mycket denna helg, eller denna veckan, än så länge. Elias var hos mig lördag-söndag & vi gjorde inte så himla mycket.. Snackade en massa, kollade tv & var ute :) Förövrigt hade vi världens jobbigaste idotts-lektion igår.. Höll seriöst på att dö av utmattning.. Just nu sitter jag data-salen med Amanda & Tilda, har musik och vi håller på med ett arbete om POP. Efter denna lektionen ska vi ha rygby på idrotten, så jävla skoj! Amanda och jag är pepp ;) Efter det blir det lunch och sen dans med 9a 9b 9c & 9d från 12.30-15-45. Verkligen jättekul.. Eller? Nej, nu måste jag hjälpa till med detta! Puss på er ♥

1 ARRIL

Hello sweeties!

Dagen idag började med att min syster väckte mig,vart lite trött kan man säga(a) Men när jag väl kom upp drog jag på mig mjukis-kläder, satte upp håret lite slarvigt, borstade tänderna och sedan la jag mig i sängen igen. Kom iväg till bussen iallafall och åkte till stan och gick sedan till simhallen tillsammans med folket i 9b & 9d. Man behövde bara simma 2 längder klädsim, 5 fria och 1 längd livräddning? I 8:an behövde man simma typ 25 längder? Efter det hade vi 45 minuter på att duscha och fixa oss, så himla skönt att bara stå och dryga i en varm dusch! Hihi. Väl i skolan hade vi engelska och sedan historia/samhäll.
Chill som fan! Efter lunchen sen hade vi tyska, kollade på "Türkish für anfänger" som vanligt, helt okej! Slutade 13.50 som varje fredag, och nu sitter jag här och drygar. Väntar på att klockan ska bli 7, då Amanda, Sara, Josse, Emil, Andreas, Kristoffer & Marcus kommer. Blir väl att kolla på film eller något annat skoj ;)
Borde kanske gå ner och fixa mig lite nu! Vad ska ni hitta på ikväll?


              Söt skolwebb bild på Tilda, Amanda & mig!
RSS 2.0